0
Evropske lige

FOTO:STARSPORT

GOL I ASISTENCIJA: Komazec u izvanrednoj formi

Objavljeno: 24.04.16 u 13:13

Srpski fudbaler Nikola Komazec potvrdio je svoju odličnu formu u duelu u kome je njegov Dinamo Batumi remizirao sa Šukurom 2:2 u 26. kolu fudbalskog prvenstva Gruzije.



Komazec
je doneo vođstvo svojoj ekipi u 25. minutu igre, glavom posle centaršuta, da bi Šukura izjednačila već u narednom napadu preko Tarhnišvilija iz penala.

28-godišnji napadač bio je najzaslužniji i za drugi gol Dinama, dva minuta pred kraj prvog poluvremena. On je izvanredno izveo slobodan udarac sa 25 metara udaljenosti od gola. Lopta je prešla preko živog zida, udarila u stativu i prečku i na prelasku linije, gol je praktično samo potvrdio Šonija.

PUKLA PETARDA U ZEMUNELU: Zvezda napunila mrežu večitog rivala i dobila centarfora za budućnost

Batumi je bio pred pobedom, ali je Uridija izjednačio za Šukuru devet minuta pre kraja.

Dinamo je ovim remijem ostao na sedmom mestu prvenstva Gruzije, a Komazec je već sada drugi strelac ekipe, iako se priključio tek u februaru mesecu. U narednom kolu, ekipa iz Batumija gostuje Sapovneli koja je na samom začelju tabele.

UHVAĆEN U (NE)DELU: Otkriveno ko je ubacio loptu da spreči kontru Malage protiv Atletika (VIDEO)

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter