5
Domaći fudbal

TOMIĆ NAKON PORAZA: Nismo se nadali ovome… Lešnjak: Svaka čast, momci!

Objavljeno: 23.04.16 u 21:30

Trener fudbalera Partizana istakao je u izjavi nakon meča da se njegov tim nadao pobedi. Milan Lešnjak je, sa druge strane, bio zadovoljan trijumfom.

Nakon poraza od Čukaričkog, trener Partizana Ivan Tomić čestitao je protivničkoj ekipi:

– Nadali smo se da će biti drugačije… Čestitam Čukaričkom.

Trener crno-belih je potom rekao da svojim igračima nema šta da zameri:

SLS, PLEJ OF: Šok na JNA! Čukarički do pobede golom potencijalnog Zvezdinog pojačanja! (VIDEO)

– Napadali smo, tako da nemam šta da im zamerim. Eventualno taj početak, pošto smo mlako ušli u meč, kao i neke reakcije tokom meča, ali dobro, sve je to do mladosti. Na klupi su bili veoma mladi igrači, oslonili smo se na sportsku drskost, ali to nije bilo dovoljno. Čukarički nas je kaznio golom iz kontre na samom kraju, što im je bila i jedina šansa u drugom poluvremenu. I to se dešava, to je fudbal, pogotovo kada napadate, kad jurite pobedu a nerešeno je.

Lešnjak je bio veoma zadovoljan nakon trijumfa:

– Komentar utakmice je: Pobedili smo! Mogao je i Partizan dobiti, ali zaslužili smo trijumf. Nagrađeni smo za dobru igru. Svaka čast mojim momcima!

SPORNE SITUACIJE: Ko je više oštećen, Partizan ili Čukarički? (VIDEO)

0
0

5 Komentara

  1. Tomicu do sada sam te podrzavao i imao razumevanje, ali vreme je da se rastajemo. Ti i bombasticni direktor Iliev ste procenili da nam ne trebaju Drincic i Lazovic, a imali ste ih na tacni, vas dvojica ste procenili da nam ne treba Filip Knezevic i vidimo rezultate. Posto ce Vazura i drugari uskoro na ulicu, ne bi bilo lose da podjete sa njima i vas dvojica.

    0
    0
    Odgovori
  2. Tomicu ti ne zemeras igracima mozda bi neko trebao tebi da zameri.da nemas jos neke igrace iz podmladka u prvi tim .sada se vadite na mladost a imali ste toliko iskusnih igraca.nisu vam bili dobri .sto forsirate mlade igrace kad cete da ih prodate vrlo brzo.to je i cilj ove uprave.pod hitno mora da se menja druga

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter