6
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

PRIVOĐENJA U ČAČKU: Policija traga za ubicom

Objavljeno: 23.04.16 u 13:28

Tokom prethodne noći u tuču dve grupe mladića na Gradskom trgu u Čačku smrtno je stradao jedan navijač Crvene zvezde, dok je drugi ranjen i trenutno se nalazi na Intezivnoj nezi čačanske bolnice.

Navijač Crvene zvezde Aleksandar Jaćimović (21) iz Čačka u tuči je uboden štrim predmetom, a nakon što je dovezen u bolnicu konstatovana je smrt.

REPRIZA ISTANBULA: Jedan navijač Zvezde ubijen, drugi ranjen

Kako prenosi Blic čačanska policija intezivno traga za počiniocima ovog gnusnog čina i zbog toga privodi sve za koje sazna da su bili učesnici tuče.

Zbog ovog tragičnog događaja odložen je meč 2. kola plej-ofa Superlige u kom su danas od 17 sati trebalo da se sastanu Borac i Crvena zvezda.

NEVERICA: Le Talek se oglasio posle ubistva u Čačku

0
0

6 Komentara

  1. samo bih se nadovezao na komentar izvesnog DANDRMOLJKA decko je umro kako mozes tako da pricas jeli bre nemas pravo da tako govoris i da osudjujes nebitno kad je se desilo i kjolko je bilo sati kao tvoj deca nece izlaziti do jutra i pijanciti jok nego ce sedeti kuci i ici u krevet u osam sati matori cuti i pokri se usima bolje ti je!!!!

    0
    0
    Odgovori
  2. Nije njemu niko uzeo zivot zato sto navija za Zvezdu, vec zbog toga sto je izazivao sudbinu. Sta ima neko u to doba noci da trazi van kuce? I ko kaze da on nije napao tamo nekoga ko se mozda tim nozem branio? Ovo je isto kao kad covek vozi pijan, pa mu se nesto desi, moze da prodje i drugacije, ali su mnogo vece sanse da dodje do problema. I nekada se ovo nije desavalo zato sto se znalo da se u 7 ujutru moralo biti na poslu, pa su se na prste mogli brojati u svakom manjem gradu oni koji prave probleme i koje je policija nalazila nakon tuce u roku od sat vremena.

    0
    0
    Odgovori
    • samo bih se nadovezao na kometar izvesnog dandrmoljaka jeli kako mozes tako da pricas kako te nije sramota bre decko je mrtav kakve veze kolko je bilo sati i otkud ti znas da je izazivao sudbinu nemozes tako da pricas i da osudjujes sta kao tvoj deca nece izlaziti do jutra i nece se tuci jok sedece u kuci i ici u krevet u osma sati matori zato bolje pokri se usima i cuti!!!

      0
      0
      Odgovori
    • Zvezdas sam, do koske. Imam 32 godine. Niti sam mator, niti glup. Ali jesam roditelj. I ne tako davno sam bio i klinac. I Cacanin sam. I to mi daje za pravo da pricam. U lokalnim medijima se pojavila prica da je 15 navijaca Zvezde napalo trojicu momaka koji su, uzgred, bili sa devojkama. Samo kazem da se takvih situacija treba kloniti. Ne i da mi nije zao deteta.

      0
      0
      Odgovori
  3. Tragaju oni,pa gde su nocivikendima nisu se tukli u selu nekom kilometrima vec na sred trga dok policija spava ili sedi po kafanama. Sramota! Saucesce porodici,tako mlad tek poceo ziveti i neko mu oduzme zivot jer navija za Zvezdu

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter