2
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

PRELAZAK U ZVEZDU? Oglasio se Andrija Živković i dao kratak i (ne)jasan odgovor (FOTO)

Objavljeno: 23.04.16 u 00:11

Polemiku oko Andrije Živkovića koja se danas povela izjavama Miodraga Božovića i Ivana Tomića, na kraju je ‘začinio’ sam fudbaler.

Prvo je sve započeo trener Crvene zvezde Miodrag Božović koji je na konferenciji za medije ‘pecnuo’ rivala izjavom da je Andrija Živković odličan igrač i da bi bio veliko pojačanje za crveno-bele.

BOŽOVIĆ NAGOVEŠTAVA SENZACIJU VEKA? Zvezdin trener merka Živkovića!

Na to se nešto kasnije na svojoj konferenciji nadovezao i šef stručnog štaba Partizana Ivan Tomić koji je odgovorio ‘Grofu’ rečima da to nema smisla, te da je to nerealna priča.

TOMIĆEV ODGOVOR BOŽOVIĆU: Živković kod vas koliko Vijeira kod nas

Dakle, za kompletnu priču nove male ‘sapunice’ trebala nam je još samo izjava samog igrača i ona je stigla, istina, u vidu dve reči. Na sve to Andrija Živković je bio kratak i, ipak, nejasan.

– Nemam komentar – rekao je Andrija za ‘Alo’, čime je ostavio navijačima da se zabavljaju mogućnošću da se ostvari jedan od najneverovatnijih prelazaka u istoriji srpskog fudbala.

Do tada, ako je sudeći po najsvežijim fotografijama na društvenim mrežama, Živković očigledno uživa, iako se već tri meseca nalazi u filijali Partizana, Teleoptiku.

 

A photo posted by Andrija Zivkovic 17 (@zivkovic17) on

0
0

2 Komentara

  1. Mike mi jasno sto SE Tomic ljuti. Partizan je taj koji je vrbovao I krao igrace od zvezde pocevsi od Milka Djurovskog PA do Klea!

    0
    0
    Odgovori
  2. Ostavite dečka više na miru, iovako mu je karijera ugrožena.
    „Očigledno uživa“ tako što sedi za stolom u nekom bircuzu.Šta sve novinari pišu da bi napravili priču.
    Napred Partizan, Živke Grobari su uz tebe ma gde ti otišao!

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter