7
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

NEVERICA: Le Talek se oglasio posle ubistva u Čačku

Objavljeno: 23.04.16 u 12:43

Francuski internacionalac Damijen Le Talek oglasio se na društvenim mrežama nakon što je doneta odluka da meč u Čačku bude odložen.

Naime, Zajednica Superligaša odlučila je da utakmica između Borca i Crvene zvezde bude odložena nakon što je tokom noći u Čačku posle tuče dve grupe navijača stradao jedan navijač kluba iz Beograda.

UŽAS: Stradao navijač Zvezde, odložen meč u Čačku

Francuz je u objavi na tviteru bio veoma kratak:

– Meč je odložen, uz tužan emotikon pored objave što jasno govori kako se trenutno oseća.

REPRIZA ISTANBULA: Jedan navijač Zvezde ubijen, drugi ranjen

Ekipa Crvene zvezde već se nalazi na putu ka Beogradu.

0
0

7 Komentara

  1. Ano pa zar je tebi najveći problem što neko iz Čačka ne navija za Borac, a ne što država ne radi svoj posao i rigorozno kažnjeva divljake i ubice ma kojih boja.To je kao kad bih ja pravdao silovanje (ne daj bože) devojke iz Čačka jer ima plavu kosu.Pa ovo je valjda slobodna zemlja barem na papiru i svako ima pravo da navija zs koga hoće, ako voli i za neki Kineski klub ili Kajzer Čifse iz JAR i ne sme dlaka da mu fali sa glave.Lepo, ubicama po 40 bez prava žalbe, ko god je vadio nož po 20 i svi učesnici tuče po 5 pa kad se napune zatvori radne logore da peru kola za 100 din menjaju gume vare auspuhe i tako zarade za hleb pa ko voli nek izvoli.Pa evo ja sam iz Rakovice pa jer treba neko da me ubije jer ne navijam za nju NEGO OBOŽAVAM CZ.A navijačko opredeljenje se ne stiče ni novčanom ponudom ni terorom ni tvojom preporukom, sve huligane tretirati kao teroriste i drzava da se obračuna sa njima BESKOMPROMISNO !!!!!!!

    0
    0
    Odgovori
    • …delija Stari….da volis svoju ulicu i svoj grad….voleo bi i te momke koji igraju i ginu za klub u tvom gtadu…mozes neke da simpatises, da navijas kad sa nekim drugim igra…ja sam sa Vracara…i svi smo simpatisali Obilic, navijali za njega protiv Sindje, Dorcola, Graficara…ali sam se opredelio za PA…1. liga, Evropa, velike utakmice…to o cemu ti pricas…videlo se u zlo vreme 90-2000-ta….a ni sad nije bolje…stide se sto su tamo negde rodjeni…i ne vracaju se vise tamo….e zato spadosmo na Novi sad, Beograd i Nis…pa eto na moje i tvoje…ostali NE POSTOJE….

      0
      0
      Odgovori
  2. Tuga,bol,izgubljen jos jedan mladi zivot,zalosno tek je poceo njegov zivot a vec se ugasio.Pocivaj u miru andjelu,porodici iskreno saucesce..

    0
    0
    Odgovori
  3. Žao mi je ovog momka zato što je on samo još jedna žrtva debilizacije Srbije kroz Partizan i Zvezdu! Momak iz Čačka a navija za Zvezdu?! Ljudi volite i navijajte za svoje pa makar igrali u srpskoj ligi! Ne mogu da vjerujem da neko u utakmici između kluba iz njegovog grada i kluba iz drugog grada navija za ovaj drugi, pa povrh svega i pogine, zaista strašno!

    0
    0
    Odgovori
    • Kakav debilan komentar,ja ne mogu da verujem sta sam upravo procitao…Pa ja zivim u Melburnu i sta sad treba da navijam za neki ovde lokalni klub,ne pada mi na pamet niti me njihov fudbal interesuje niti ga pratim,navijam za Zvezdu za koju navija i moj cale i za koju je navijao i deda dok je bio ziv…Kakve veze ima gde zivis sa tim za koga ces navijati,mozes da podrzis lokalni klub ako igra protiv nekog sa strane ali navijanje i ljubav prema nekom klubu su nesto sasvim drugo…Svasta ce covek ovde da procita…

      0
      0
      Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter