0
Evropske lige

FOTO: STARSPORT

KAZAHSTANSKA LIGA: Novi gol Despotovića, Stameni vodi Okžetepeš ka Evropi (VIDEO)

Objavljeno: 23.04.16 u 16:17

Srpski fudbaleri imali su lep dan u Premijer ligi Kazahstana, a najviše se radovao bivši golman Crvene zvezde, Saša Stamenković.

Astana, koja je vezala šest uzastopnih pobeda, je stala. Bod prošlogodišnjem učesniku Lige šampiona uzeo je Irtiš. Strelac za goste bio je Đorđe Despotović, bivši centarfor crveno-belih koji je u 6. minutu doneo izjednačenje 1:1 svom timu. Na kraju meč je završen 2:2. Za Astanu igrali su i „zlatni orlić“ Nemanja Maksimović, kao i golman Nenad Erić.

Najveći broj igrača koji je igrao u Superligi Srbije viđen je na utakmici Okžetepeša i Ordabašija 2:0. Za pobednika na golu je bio bivši čuvar mreže Crvene zvezde, Saša Stamenković, koji od kada je došao u Kazahstan ne zna za poraz, kao i Risto Ristović nekadašnji član Novog Pazara i Voždovca. Sa druge strane u timu su bili Filip Kasalica i Milošt Trifunović (Crvena zvezda), kao i defanzivac Branislav Trajković (Partizan).

Još jedan Srbin se danas „upisao“ u listu strelaca. Reč je o štoperu Kairata i nekada zvezdinom detetu Žarku Markoviću (204 cm), koji je uz Aršavina i Timoščuka tim iz Almatija vodio do pobede 3:0 protiv Aktobea.

Tablice vam donosi SofaScore – rezultati uživo

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter