9
Evrokup

FOTO: STARSPORT

PEKOVIĆ OBJASNIO: Evo zašto Partizan želi Evrokup i kakve mogu da budu posledice po klub

Objavljeno: 22.04.16 u 20:14

Predsednik Partizana opširno je govorio o trenutnoj situaciji u evropskoj košarci, sukobu između Evrolige i FIBA, kao i statusu Partizana u celokupnoj situaciji.

Prvi čovek crno-belih je gostujući na N1 televiziji govorio o trenutnom problemu koji mnogima zadaje glavobolju, a to je mogućnost da zbog Partizanovog igranja Evrokupa reprezentacija Srbije ostane bez Eurobasketa i organizacije kvalifikacionog turnira za Rio.

– Mi nećemo da trpe ni KSS, ni Partizan. Juče smo razgovarali i odlučili da zadržimo pravo da igramo Evrokup. O eventualnim posledicama razgovaraćemo kad budemo znali šta je FIBA definitivno. Mislim da će tužba biti neminovna ako FIBA ostane pri ovoj odluci. Onda će to morati da se reši na sudu i onim koji nema veze sa sportom.

GOTOVA STVAR: Partizan doneo konačnu odluku!

– Kada je u pitanju olimpijski kvalifikacioni turnir u Beogradu, KSS je obezbedio sredstva, biće to veliki spektakl. Lično, ne vidim način da se to odloži. Verujem da se neće završiti na ovome, bice tu nekih ustupaka i prolonigranja – rekao je Peković u intervjuu za televiziju N1.

Peković je objasnio zbog čega Partizan želi da igra Evrokup.

– Juče smo imali upravni odbor gde je jednoglasno doneta odluka da se igra Evrokup. Međutim, mi još sa ostalih strana nemamo nijednu zvanična odluka prema kojoj bi mogli da se upravljamo. Zasad stvari stoje tako. Bez Evrokupa bili bi u velikom problemu. Imamo veliku želju da izađemo u Evropu, prvenstveno zbog sponzora. Veće su nam šanse da ih dovedemo ako igramo ovo takmičenje – pojasnio je predsednik Partizana.

ZALOG ZA BUDUĆNOST: Partizan dobija veliko pojačanje za duži period?

Kao i kako bi eventualna najavljena suspenzija od strane KSS uticala na klub iz Humske.

– Ta eventualna suspenzija bi za nas značila završetak sezone. Naravno, u tom slučaju klub bi možda smanjio neke troškove, ali nama je u interesu da završimo sezonu što bolje i što jače – zaključio je Peković. 

0
0

9 Komentara

  1. Jedini kup koji glodari mogu da igraju je kup kresimira cosica!!! hahaha covke najveca nocna mora svih glodara!!! prskaj covke sve u zeludac nemo kap da pretekne!!!

    0
    0
    Odgovori
    • Pa vi cigani do pre nekoliko godina bi i dupe dali za kup Kresimira Cosisa . Ali me zato vi cigani mnogo podsecate na vodu . Mozete da budete u svako agregatno stanje , i kao fmp i kao czbgd i da ne nabrajam .

      0
      0
      Odgovori
  2. jeli rodjo ti sponzori o kome pricas dal nisu tvoji prijatelji saricevci? ajd nemoj to da kenjas hedonja kad si mogao da das kintu gogi sekulic i sandri africi izvadi tu zmiju iz dzepa i daj za taj tvoj lokalni franjevacki klub!!! i da jeli kako je u lokalu?

    0
    0
    Odgovori
    • Tebe rodjo ti kompleksi bas ne popustaju. I prijatelji Saricevci su manje zla naneli ovoj zemlji, od tvog vlasnika, bosa, sefa, pudlice…. zovi ga kako hoces. Pekovic je svoje pare posteno zaradio, svi znaju kako, pa moze da ih baca i na Afrike i na sta hoce, a vase finansiranje ce biti predmet istrage cim se uvede red u Srbiji. Franjevacki klub ili ne, to je institucija koju ni sama drzava ne moze da unisti kao sto vidis, a tvoj klub odavno ne postoji i navijas za svakog ko ti se ponudi. Duhom institucije protiv prostitucije.

      0
      0
      Odgovori
      • Opet drzava,CIA,BIA,VUCIC,ARAPI I NASA!!!Bas je zanimljivo to sto kada ste vi u dugu i problemu za to je iskljucivo kriva drzava dok kada su drugi klubovi u problemu onda su za to oni sami krivi!!!Vama niko nikad nije pomagao ali zato drugima daju sakom i kapom,e bas zbog toga cete biti pogazeni kada se vratite sa ovog vaseg prolecnog raspusta!!!!

        0
        0
        Odgovori
        • A pregazicete nas verovatno vi, haahahahaha. Kako god se zvali i u kom obliku postojali, smeha sa vama nikada dosta.

          0
          0
  3. Bravo pekovicu tako guraj nas fazon samo eurokup a ne cika bora nason kji nas je je…bao i nije nam dao a licencu svojevremeno ove gidine euro kup a sledece opet tamo gde nam je mesto bas smo ludi za srbskom ligom samo aba i euro kup.

    0
    0
    Odgovori
  4. objasnjenje … ??? kao da ga je covic pisao …AKO … nista drugo … ono je da se kao i dosada … zvezdini sponzori ( drzavni projekat ) OPRAVDAJU za sicu – mrvicama koje sa stola padnu … kao sirotinju kk partizanu udeli. da covic ima alibi-opravdanje za OTIMANJE … i da trvrdI transparentno … kako kk partizan dobija mnogo vece pare od njegove privatne kkcz … ALO … TROJANCI … koji sponzori …

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter