4
Evroliga

FOTO: STARSPORT

KRAJ KOŠARKAŠKOG RATA? Bodiroga otkrio – FIBA spremila ponudu Evroligi!

Objavljeno: 22.04.16 u 20:37

Sudeći prema rečima našeg legendarnog košarkaša, a sada člana borda FIBA, izgleda da je na pomolu kraj ‘hladnog košarkaškog rata’ u Evropi.

Dejan Bodiroga otkrio je ruskom listu ‘Izvestiji’, da bi svi trebali da budu smireni, jer FIBA sprema ponudu Đordiju Bartomeu kojim bi se cela situacija i zbrka rešila.

– Situacija je izuzetno kompleksna i zahteva duboku analizu. Za subotu je zakazan sastanak Borda Fiba Evrope. Iskreno, imamo rešenje za celu problematiku, ili bolje da se izrazim konkretnu ponudu Evroligi. Ali, ne smem da govorim ništa dok se sastanak ne održi – zagolicao nam je maštu legendarni as.

– Sa moje tačke gledišta košarka mora da bude iznad politike. Igrači ne bi smeli da trpe zbog neslaganja – stav je Dejana Bodiroge.

POBEDA FIBA: Klubovi okreću leđa Evroligi

Prokomentarisao je i potencijalni izgled Eurobasketa 2017. godine na kom ne bi bilo čak 14 uslovno suspendovanih reprezentacija.

– Evropsko prvenstvo bez ovih reprezentacija ne bi bilo isto. Uveren sam da neće doći do toga. Svi bi trebalo da budu smireni i sačekaju da pronađemo rešenje – poručio je Dejan Bodiroga.

PEKOVIĆ OBJASNIO: Evo zašto Partizan želi Evrokup i kakve mogu da budu posledice po klub

0
0

4 Komentara

  1. Rodjace ti i onaj zoran radovic ste za kratko vreme postali neprijatelji srpske kosarke br.1!!! Sram vas bilo bagrovi materijalisti jedni!!! Jel se tako bori za srpsku kosarku da joj sve oduzmete? Hohstapleri jedni!!!

    0
    0
    Odgovori
    • Ako pod srpskom kosarkom podrazumevas svoj vestacki klub iz podbanjickog kolektora onda se grdno varas rodjace.FMP je hrvatsko-milovska ekipa jer su vam to glavni finansijeri.

      0
      0
      Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter