6
Domaći fudbal

DAN PRED MEČ SA ZVEZDOM: Borac ostao bez trenera!

Objavljeno: 22.04.16 u 19:48

Potpuno neočekivano Borac se dan pred meč protiv Crvene zvezde u Čačku razišao sa svojim dosadašnjim trenerom Ljubišom Stamenkovićem.

Fudbalski klub Borac iz Čačka i Ljubiša Stamenković objavili su sporazumni raskid ugovora, što je saopšteno javnosti na zvaničnom sajtu ‘zebri’.

– FK Borac se zahvaljuje Stamenkoviću na korektnoj saradnji i želi mu puno uspeha u daljoj karijeri. Klub zadržava pravo prema propisima Fudbalskog saveza Srbije da u naredna dva prvenstvena kola reši pitanje novog šefa stručnog štaba – stoji u saopštenju povodom ovog prekida saradnje.

Razlog za ovu smenu leži u činjenici da je Borac u sredu ispao iz polufinala Kupa Srbije od Javor Matisa, ali je pomalo iznenađujući momenat za ovu odluku, pošto Borac sutra od 17 časova dočekuje Crvenu zvezdu.

U tom meču Čačane će sa klupe predvoditi Miodrag Starčević.

0
0

6 Komentara

  1. Robi donatoru ustaskog spomenika u Kninu,jeste zavrsili jos na Vracaru posao,a Vas vodja nije,a „najvece glasacko telo“ treba oraspoloziti dan pred izbore… da pohrle da slave i glasaju ….ma kad bi znali citati izmedju redova bilo bi Vas sramota mnogo cega….ustvari i zasluzujete ono sto je Vucic privremeno sprecio!

    0
    0
    Odgovori
    • SEkice, Vokrijev obozavaoce….biju te kompleksi…pa te jos i mrznja sprecava da vidis koliko ste jadni ove sezone….ali ako ce ti biti lakse ti lazi sebe kako smo mi namestili sve tekme… Ti si samo komsija mali, ali nemoj da slinis….

      0
      0
      Odgovori
    • Franjo, da li je moguce da toliko lupetas?! Mi smo vec u januaru zavrsili trku sa vama, da li mislis da su nam neophodni bodovi u Cacku?! Bolje razmisljaj da li vi mozete pobediti Cuku bez namestanja!

      0
      0
      Odgovori
    • Sine trka je odavno resena. Napunice vam danas Andrija mrezu da nece te znati gde je levo a gde desno!
      0-3 za Čuku!

      0
      0
      Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter