2
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

ZVEZDA BI UBOJITOG NAPADAČA: On nema ništa protiv dolaska na Marakanu

Objavljeno: 21.04.16 u 19:00

U medijima se spekuliše da je Crvena zvezda zainteresovana za jednog od najboljih strelaca Superlige Srbije ove sezone, a on je spreman da obuče crveno-beli dres.

Reč je o špicu Čukaričkog, Andriji Pavloviću. Momku koji je ove sezone odigrao 31 utakmicu za „brđane“ u Superligi i postigao 14 golova, od toga dva het-trika. U izjavi za Mondo, mladi napadač je istakao da kontakata sa upravom Zvezde nije bilo, ali…

– Za interesovanje Crvene zvezde sam saznao iz medija. Mene niko nije kontaktirao. Da li bih obukao dres Crvene zvezde? Da, što da ne. Ipak, pitaju se sportski direktor Čukaričkog, Vladimir Matijeašević i predsednik Dragan Obradović – rekao je za Mondo, Andrija Pavlović.

PROMENADA NA MARAKANI: Jedan štoper mora da ode, četvorica novih na ‘radaru’

Odlični napadač se odmah osvrnuo na derbi predstojećeg kola sa Partizanom u Humskoj.

– Utakmica sa Partizanom nam je možda i najbitnija u sezoni. Borimo se za drugo mesto, ali osnovni cilj nam je izlazak u Evropu, a drugo mesto bi bilo veliki uspeh za klub i igrače – istakao je Pavlović.

PROBLEMI U ZVEZDI: Katai i Vijeira ne razgovaraju! (VIDEO)

0
0

2 Komentara

  1. Ajde dobijte to u subotu i izborite drugo mesto jer po kvalitetu to i zasluzujete.A kasnije kako bude.Pitanje je dal si ti igrac za Zvezdu i Evropu.Mozda da ulazis sa klupe i tako se kalis za kasnije.

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter