2
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

U ČUKARIČKOM VOLE DERBI UTAKMICE: Idemo da se nadigravano sa Partizanom

Objavljeno: 21.04.16 u 13:10

Prvotimci Čukaričkog Nemanja Stevanović i Filip Stojković jedva čekaju derbi drugog kola Superlige Srbije protiv Partizana.

U prvom meču ova dva tima ove sezone u Humskoj je Čukarički slavio sa 2:1, dok je na Banovom brdu u drugom delu prvenstva bolji bio Partizan rezultatom 2:1.

Sada ih očekuje novi duel u Humskoj, i biće do ujedno i susret koji bi mogao da odluči drugoplasiranog na kraju šampionata. Čukarički trenutno ima dva boda više od crno-belih i samouvereno ulazi u meč u subotu.

– Za nas je bilo jako važno da plej of počnemo pobedom i zato je protiv Borca bila jako teška utakmica. Ekipa iz Čačka nam nije ležala u prethondom periodu, tako da smo osvajanjem ta tri boda napravili dobru uvertiru za Partizan. Sada smo rasterećeniji i idemo da se nadigravamo sa Partizanom. Pokušaćemo da odigramo što je bolje moguće, naravno kao i u svakom meču, pa ćemo videti gde će nas to dovesti na kraju susreta – istakao je standardni čuvar mreže Čukaričkog Nemanja Stevanović.

– Priprema za svaki meč je od velike važnosti, tako je bilo i pred Borac. Protivnik je odlično skautiran, predočeno nam je gde možemo da ih napadnemo i ugrozimo, to smo i uradili. Zasluženo smo pobedili. Odigrali smo po meni jednu od najboljih utakmica u dosadašnjem delu prvenstva. Tom pobedom uspeli smo da se oslobodimo određenog pritiska i sada je realno daleko, bar u tom aspektu, lakše za nas u nastavku plej ofa. Partizan je imao derbi, pa revanš polufinala Kupa, onda im dolazimo u subotu. Složio bih se sa Necom da smo nekako rasterećeniji. Imamo i tu prednost na tabeli. Nismo slučajno drugi i nadam se odličnoj utakmici protiv Partizana. Pobeda bi nam donela pet velikih bodova više, ali isto tako znamo da će biti potrebno mnogo muke i znoja da bismo se u subotu uveče radovali – kazao je desni bek Filip Stojković.

Utakmica se igra u subotu na stadionu Partizana sa početkom u 19 časova.

0
0

2 Komentara

  1. Cuki naplatiti poslednje rezultate protiv nas, ali bas dobro naplatiti! Bez tri razlike ne priznajem. Cisto da ih opomenemo ko smo mi a ko su oni!
    A PArtizan do meca da tu odbranu malo konsoliduje, nije nesto bas najbolje u njoj. Stalno se neko pokaze da je propao u podrum. To ne ide vise, Tomic neka vidi sta mu je ciniti. Nadam se makar da ce Miladin da standardizuje svoju formu, vreme je.

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter