8
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

ŠIRIO GROBARSTVO U TV EMISIJI: Sinu ime dao po Manceu, a unuk mu se zove Kleo (VIDEO)

Objavljeno: 21.04.16 u 09:34

Aleksandar Plavić imao je hrabrost i čast da na televiziji ispriča deo životne priče koja je vezana za njegov voljeni Partizan.

U Grandovoj emisiji ‘Nikad nije kasno’ namenjenoj neafirnisanim pevačima starijeg kova nastupio je Aleksandar Plavić, koji je u svom izlaganju prilikom predstavljanja otkrio i detalje iz privatnog života, odnosno, razloge koji su uticali na davanje imena svom sinu i unuku.

Naime, Plavić je kao veliki navijač Partizana sina imenovao Dragan po pokojnom napadaču crno-belih Manceu, dok se sličnim putem vodio i njegov sin kada je svom nasledniku davao ime. A evo i razloga:

– Mene su kao mlađeg vodili po festivalima, ali kada je igrao Partizan uvek sam govorio da mi grlo nije dobro. Voleo sam više da gledam Partizan nego da pevam – ispričao je Plavić.

MALER: Partizan doveo ‘staklenog štopera’

– Sinu sam dao ime Dragan po Manceu. On je bio u Novoj Pazovi u restoranu i pred derbi sam mu rekao ako da gol Zvezdi i Partizan pobedi daću sinu ime po njemu. Tako je i bilo, a trebao da se zove Milorad.

– Moj sin je unuku dao ime Andrija Kleo. On je rekao kao ja pred derbi, ako Kleo da gol daću sinu ime po njemu. Zato ima dva imena – objasnio je Plavić.

Deo emisije u kom se govori o Plaovićevoj ljubavi prema Partizana je od 1:22:50 do 1:25:30.

(Izvor: youtube / Nikad nije kasno)

1
0

8 Komentara

  1. Seljacka emisija,normalno je da je tu prisutna vecina seoskog ganci profila, nista cudno. Gospodin koji je skrenuo paznju o imenima svojih sinova i unuka pevao je lepu evergreen melodiju ,a seljacki profil publike odlucio je da seljacka pesma ide dalje. Sve ce doci na svoje mesto, bez brige.Zna se ko je odsvirao svoje.

    0
    0
    Odgovori
    • Pa ti ne znas ni sta trabunjas…. Kazes „seljacka emisija“ a znas koju numeru je otpevao…je li AVANGARDO?! Pa nemoj se stideti sto pratis takve emisije, samo nastavi

      0
      0
      Odgovori
    • Ako je seljacka emisija,trebalo je bas zato da vi budete u vecini ali i to je dokaz da vas nigde nema…mozda bi bili konkurentni jedino u Farmi ili Parovima ali tesko jer ste sacica jada u citavoj zemlji.Sada je upravo sve doslo na svoje a tako ce i biti,jos dugi niz godina,zivi bili pa videli.Samo Zvezda Srbiju Spasava.

      0
      0
      Odgovori
  2. Koji bolid od coveka,hahaha.Najbolji dokaz koliko je zastranio i spustanje na zemlju mu je aplauz kad je voditelj pozvao zvezdase u publici da se oglase.Neka vide svi da je razlika ogromna u broju onih koji su zvezdasi i ovih ostalih,malobrojnijih i sa plitkom pamecu.

    0
    0
    Odgovori
    • ..stvarno si realan bolid, pa to upravo dokazuje i pokazuje strukturu „publike“ ZVEZDE GRANDA .!. XXAAXXAA .!.

      0
      0
      Odgovori
  3. Sta je problem sto je covek malo sale radi to pomenuo , odnosno ispricao? Pa Zvezda je stalno u prop trilerima po medijima, placenim ili ne, a i celi portali su otvoreno frajlica made, naprosto kriju se iz nekih toplih imena sajtova a predstavljaju najcrnji vid propagande i antipartizanstva. Sve sto se u Partizanu desava u naslovima je u insinuativnom najavnom kontekstu a sve kod Zvezde, zavisno o cemu se radi, pozitivnom ili negativnom, ili se strasno preuvelicava ili apsurdno minimazuje. Prepoznace se neki sa specificnim bojama svojih portala a narocito oni , pa i dnevne novine, koje od trideset dana u mesecu dozvole sebi mozda pet dana da udarna slika na prvoj strani bude iz crno-belog tabora , sve drugo je dominantna otvorena postaza crveno bewih dresova! Oni koji misle da se ne prepoznaju i da rade a da se ne prepoznaje njihovo delo, varaju se. >Dovoljno je samo pogledati naslove i velicinu slova, boje….

    0
    0
    Odgovori
  4. Grobar u grandovoj seljani „unosi“ svetlost u „MRAK“ i „TAMU“ trenutnih vrednosti Srbije- ZVEZDA GRANDA..“Nikad nije kasno“, ali DA SE ZIVI CASNO-SAMO GROBARI SRBIJU SPASAVAJU OD NATURALIZOVANIH I NOVOKOMPONOVANIH SELJAKA !!!

    0
    0
    Odgovori
  5. Grobar u grandovoj seljani „unosi“ svetlost u „MRAK“ i „TAMU“ trenutnih vrednosti Srbije- ZVEZDA GRANDA..“Nikad nije kasno“, ali DA SE ZIVI CASNO-SAMO GROBARI SRBIJU SPASAVAJU !!!

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter