3
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

NEOČEKIVANA PROMENA: Finale Kupa Srbije van Beograda?

Objavljeno: 21.04.16 u 11:35

Iako su svi navikli i očekuju da finale Kupa Srbije između Partizana i Javora bude igrano u Beogradu, vrlo je moguće da tako ne bude ove godine.

Kako je Partizan obezbedio plasman u finale Kupa Srbije jučerašnjom pobedom nad Spartakom rezultatom 3:0, za očekivati je bilo da se ono održi na stadionu ‘Rajko Mitić’, našem najvećem stadionu i, što je još važnije, neutralnom i za Partizan i za Javor Matis, drugog finalistu.

KUP SRBIJE: Partizan u finalu, ali je Šaranov volšebno spasavao crno-bele (VIDEO)

Međutim, kako piše ‘Mondo’, postoji i druga opcija, možda čak i realnija, a to je da se finalni duel najmasovnijeg srpskog takmičenja odigra na gradskom stadionu u Jagodini.

Jedno je sigurno, a to je da će utakmica biti igrana 11. maja. Ostaje dakle još da vidimo gde.

SVE SE PREOKRENULO: Jedna strana odustala, poznata je nova vlast u Partizanu

Javor se prvi put našao u finalu, dok je Partizan u svojoj istoriji 12 puta osvajao pehar Kupa Srbije. Prošlogodišnji osvajač je Čukarički, ali je ove sezone eliminisan u četvrtfinalu.

0
0

3 Komentara

  1. Apsolutno treba da se igra na neutralnom terenu i u sredini gde ce afirmisati Srpski fudbal. Jagodina, Krusevac, Nis, Leskovac,… ima toliko gradova koji bi oberucke prihatili organizaciju te utakmice.

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter