0
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

HOTSPORT SAZNAJE: Trener AEL Limasol snima golmana na Čairu

Objavljeno: 21.04.16 u 19:54

Odličnim partijama u regularnom delu prvenstva, golman Radničkog Aleksandar Jovanović privukao je pažnju mnogih klubova.

On je tokom zimskog prelaznog roka bio interesantan Partizanu, pominjao se i prelazak u izraelski Makabi, posredstvom menadžera Zorana Stojadinovića, ali je usled neodlaska Rajkovića u Premijer ligu ta opcija pala u vodu. Poslednji klub u nizu koji je izrazio interesovanje za nekadašnjeg golmana Rada je AEL Limasol.

Glavna tema u tamošnjim medijima jeste selidba Jovanovića u ekipu nekadašnjeg učesnika plej-ofa kvalifikacija za Ligu Evrope. O ozbiljnosti ekipe iz Limasola da angažuje niškog čuvara mreže najbolje govore informacije da će trener ovog tima Pambos Kristodolou, nekadašnji selektor Kipra, lično doći da se uveri u kvalitete Jovanovića.

– Dobili smo informaciju da će trener AEL Limasol biti gost na Čairu tokom utakmice plej-ofa sa Voždovcem ili Radnikom iz Surdulice, rekao je za Hotsport Marko Jovanović, sportski direktor Radničkog.

Sam golman Jovanović, kratko je prokomentarisao, da za sada sa njim niko nije razgovarao o eventualnom transferu.

Šestostruki prvak Kipra trenutno se nalazi na prvom mestu u plej-autu kiparske lige, a uz dva preostala kola, Kristodoglu već priprema tim za narednu sezonu.

Pripremio: Aleksandar Ilić

0
0
0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter