5
AdmiralBet ABA Liga

FOTO: STARSPORT

DA LI PARTIZAN DOBIJA POJAČANJE: Pavlović ‘ponovo’ slobodan?

Objavljeno: 21.04.16 u 19:22

Po informacijama koje stižu iz Grčke, posle trenera Aleksandra Đorđevića, dva košarkaša su dobila „čiste“ papire.

Reč je upravo o pojačanjima koja je doveo srpski stručnjak. Naime, Ognjen Kuzmić i Aleksandar Pavlović su sada slobodni igrači. Vlasnici Panatinaikosa su uz saglasnost novo šefa struke Argirisa Pedulakisa prekinuli saradnju sa dvojicom igrača i zahvalili im se na svemu. Takođe, u prvi tim je vraćen Nikos Papas kog je Đorđević suspendovao.

EKSKLUZIVNO: Saša Đorđević više nije trener Panatinaikosa!

Naravno, vesti iz Grčke treba uzeti sa rezervom, pošto su i ranije stizale iste informacije, ali su se na kraju ispostavile kao netačnim. Naravno, ako ovog puta nije reč o spekulacijama, onda bi Partizan i zvanično mogao da dobije veliko pojačanje u vidu Aleksandra Pavlovića, bez sumnje ljubimcu Grobara.

KAD JE TEŠKO – PEDULAKIS: Trener koji je nasledio Žoca, sada je zamenio i Đorđevića

0
0

5 Komentara

  1. Crno-beli brat je uvek dobro dosao svojoj kuci, ali, sa njim ili bez njega za mutante smo PREJAKI i sa svim radom bankomata .!. XXAAXXAA .!.

    0
    0
    Odgovori
  2. Ma ide čovek da fata ribu…a ako ipak reši da dođe među gubitnike,čeka ga njegov streptomicin Branko Lazić,da ga ponovo stavi u džep i pošalje u penziju.

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter