0
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

REALNOST ILI FANTASTIKA: Iz Čukaričkog potvrdili interesovanje za Mihajlovića i usput ‘pecnuli’ Partizan

Objavljeno: 20.04.16 u 14:37

Transfer sa Topčiderskog na Banovo brdo izazvao bi veliku buru na ovdašnjim prostorima, što u Čukaričkom ne isključuju kao opciju.

Potpuno neočekivano, kada se niko nije nadao, pojavila se informacija da je Čukarički zainteresovan za najboljeg igrača Partizana Nemanju Mihajlovića.

IVAN TOMIĆ O INTERESOVANJU ČUKARIČKOG ZA NECU: Mogu da ponude, bar je boja dresova ista!

To je pomalo ironično juče prokomentarisao trener Partizana Ivan Tomić, ali najave iz Čukaričkog govore drugačije. Tačnije, sportski direktor Vladimir Matijašević, koji je potvrdio interesovanje za partizanovog krilnog napadača.

– Možda pošaljemo ponudu, možda je i ne pošaljemo. Možda, ako je pošaljemo, cena za njega bude abnormalno visoka za nas, a možda i ne bude. Sve zavisi. Sada smo pre svega fokusirani na utakmice u plej-ofu i plasmanu u Evropu. Istina je da bismo želeli Mihajlovića, odnosno njegov tip igrača – izjavio je Matijašević za ‘Mondo’.

PREOKRET: Andrija se vraća u prvi tim, ako…

Matijašević nije propustio priliku ni da ‘pecne’ Partizan, u svom stilu:

– Mnogo štošta u životu je naučna-fantastika, pa se nešto od toga i ostvari. Bila je naučna-fantastika da prošle godine osvojimo Kup Srbije, pa smo ga osvojili. Znam i da su Partizanu interesantni igrači Čukaričkog, a možda je i za njih to naučna-fantastika – poručio je Vladimir Matijašević.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter