0
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

MLADEN DODIĆ: Bravo, momci!

Objavljeno: 20.04.16 u 21:22

Trener Javora Mladen Dodić rekao je večeras da „sve pohvale“ upućuje njegovim fudbalerima posle remija sa Borcem i plasmana u finale Kupa Srbije, a taj uspeh posvetio je nekadašnjem generalnom sekretaru kluba Zoranu Ristiću.

– Sve pohvale idu igračima. Pokazali smo koliko nam je stalo do ovog istorijskog uspeha, jer ova ekipa u kupu pokazuje i karakter i motiv. Ovaj uspeh moram da posvetim nekadašnjem generalnom sekretaru Zoranu Ristiću, koji nije doživeo ovaj uspeh – rekao je Dodić posle utakmice za televiziju ArenaSport.

Borac i Javor odigrali su 1:1 u Čačku, a u prvom meču bilo je 2:1 za Ivanjičane. Ristić je umro pre dve godine od srčanog udara.

Javor će u finalu kupa igrati protiv Partizana, koji je pobedio Spartak. Tim iz Ivanjice u prvenstvu igra u plej-autu.

– Hrabri nas ovaj rezultat. Nadam se da ćemo u finalu da pravimo manje grešaka. U prvenstvu igramo dobro i sada moramo da se okrenemo teškoj situaciji tamo – rekao je Dodić.

Trener Borca Ljubiša Stamenković bio je kratak u izjavi.

– Čestitam Javoru plasman u finale. U ove dve utakmice bili su bolji od nas za taj jedan gol. Želim im da osvoje trofej ako mogu. Što se nas tiče, najbitnije je bilo proći, a to nismo uspeli – rekao je Stamenković.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter