4
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

KUP SRBIJE: Javor čuva prednost u Čačku, Partizan bez Evertona u Subotici

Objavljeno: 20.04.16 u 09:42

Danas su na programu revanš utakmice polufinala Kupa Srbije posle kojih ćemo da dobije finaliste odnosno dva tima koja će se boriti za trofej.

U prvim utakmicama prednost je stekao samo Javor koji je u Ivanjici savladao čačanski Borac sa 2:1 odnosno današnjem domaćinu će biti dovoljna minimalna pobeda od 1:0 za plasman u finale. Pobeda Čačana sa jednim golom razlike, ali većim brojem pogodaka vodi dalje Ivanjičane, kao i svaki remi i njihov trijumf.

TERZIĆ OTKRIO: Dovodimo pet igrača koji će da nas uvedu u Ligu šampiona

Na drugoj strani u Subotici od 16.30 potpuno su otvorene karte jer je u prvom duelu Spartaka i Partizana bilo 0:0 tj, malu prednost imaju gosti kojima odgovara i remi sa golovima.

Trener Tomić planira da na tteren pošaklje najjači mogući tim tj. gotovo identičan onome koji je igrao na Marakani izuzen Evertona Luiza koji je suspendovan zbog crvenog kartona u duelu sa Crvenom zvezdom. Umesto Brazilca u startnih 11 trebalo bi da se pojavi Marko Jevtović.

SPREMA SE BURA: Murinjo i Ronaldo ponovo u istom timu – ali ne u Realu?

Ni danas u početnom timu crno-belih neće biti klasičnog napadača odnosno ponovo će na poziciji tzv. lažne devetke da igra Saša Ilić.

[stextbox id=“hotsport_text_box“]
Kup Srbije, polufinale, revanš mečevi

16.30 Spartak – Partizan (prvi meč 0:0)
18.30 Borac Čačak – Javor (prvi meč 1:2)

Finalni meč Kupa Srbije na programu je 11. maja 2016. godine
[/stextbox]

0
0

4 Komentara

    • E jado jadni,ne zna se sta je gluplje tvoj komentar ili ti sam ha,ha…Nasao da prozivas Zvezdu za Kup a Zvezda ih ima duplo vise od vas 24 naspram 12 ha,ha…Ako se ne racuna ona kradja i bruka tj jedino prekinuto finale kupa u istoriji kada ste pokrali Vojvodinu,poslednji put ste osvojili kup u regularnoj utakmici od 90 minuta u sezoni 2008/09 a sada je 2016,sedma godina od tada ej! Pokrij se usima bre…

      0
      0
      Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter