0
Domaći fudbal

MLADEN DODIĆ: Istorijska šansa za Javor!

Objavljeno: 19.04.16 u 18:30

Trener fudbalera Javora Mladen Dodić rekao je danas da njegovi igrači imaju istorijsku šansu u polufinalu Kupa Srbije, kao i da je ekipa izuzetno motivisana i raspoložena da se sutra plasira u finale.

– Ja sam i posle pobede u Ivanjici (2:1) rekao da to neće biti dovoljno, već i da u Čačku moramo da budemo bolji. Borac ima iste ambicije, i on želi u finale kupa. Ovo je istorijska šansa jer Javor nikada nije igrao u finalu kupa. Želimo da iskoristimo šansu, a svesni smo da protiv sebe imamo izuzetnu ekipu – rekao je Dodić agenciji Beta.

Javor je pobedio sa 2:1 u prvoj utakmici, a pobednik ovog duela će u finalu igrati sa boljim iz dvomeča Spartak-Partizan (0:0).

– Motivisani smo i želimo da odigramo svoju najbolju utakmicu. Svesni smo da rezultat iz prve utakmice ne ostavlja prostora za kalkulisanje. Ne samo da moramo da branimo taj rezultat, već moramo i da napadamo – rekao je Dodić.

On je kazao da u ekipi ima odredjenih zdravstvenih problema, kao i da je situacija bolja nego pred prošli prvenstveni meč, ali nije želeo da govori o detaljima.

Javor je u prvenstvu u seriji od tri vezana poraza i ima tri boda više od ekipa iz zone ispadanja, što je navelo pojedine ljubitelje fudbala na pomisao da će Super liga biti prioritet za ekipu iz Ivanjice.

– Nije to tačno. Ovo je istorijska šansa, koja se ne ukazuje stalno. Mi razmišljamo trenutno samo o Borcu i o eventualnom finalu. U prvenstvu nam jeste ambicija da opstanemo. Jesmo u krizi rezultata, ali ne i igre – rekao je Dodić.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter