1
Košarka

FOTO: STARSPORT

MILER NAJAVLJUJE: Navijači Zvezde mogu da se nadaju…

Objavljeno: 19.04.16 u 09:50

Košarkaši Crvene zvezde su porazom od moskovskog CSKA prethodne večeri završili svoje učešće u Evroligi ove sezone i već tada su počele spekulacije oko toga ko će da ode, a ko da ostane na Malom Kalemegdanu.

Među onima koji su prvi na spisku za odlazak je i Kvinsi Miler za koga se navodno interesuje Makabi, ali Amerikanac je najavio da nije nemoguće ni da ostane u redovima srpskog šampiona.

– Ne znam šta će se događati sledeće sezone, ni ova nije gotova, kako bih mogao da mislim o narednoj. Volim Crvenu zvezdu, moguće je da ostanem ovde, odgovorio je Miler na pitanje o ostanku.

KAPITEN OBJASNIO: Mitrović o prepirci sa novinarima

Ove godine krilni centar je u crveno-belom dresu prosečno beležio 14,1 poen, 5,7 skokova i neverovatnu 1,5 blokadu po meču.

– Dolazak u Zvezdu neočekivano je bio pun pogodak. Prvi dolazak u Evropu, nisam znao šta me čeka… Iako u pojedinim situacijama jeste teško, prevashodno za moje telo, ali pokušavam da više brinem o njemu kako postajem zreliji. Pre svega, moram da se zahvalim saigračima jer su oni fantastični. Najbolji su i bez njih ne bih mogao ništa da uradim, a i stručni štab mi je olakšao komunikaciju i pomogao mi u teškoćama koje nosi novi jezik i drukčija kultura i košarka, kazao je Miler u izjavi za B92.

LUDNICA NA PARKETU ARENE: Teodosić pogođen u glavu, Mitrović i Štimac jurili fotografa!

0
0

1 Komentara

  1. Ne nego ce reci da ide sigurno. Ne palite se,ide sigurno,decko ide da uzme lovu,apsolutno ga ne zanima klub! Ne zanima nase igrace,zasto bi zanimao nekog amerikanca!

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter