0
Evropske lige

NAPETO: Sukob Spaletija i Totija u svlačionici Rome

Objavljeno: 18.04.16 u 10:38

Remi u duelu sa Atalantom (3:3) izazvao je dosta emocija u redovima Rome, a pojedini mediji tvrde da je čak bilo i fizičkog obračuna između trenera Lučana Spaletija i legende kluba Frančeska Totija.

Šef stručnog štaba rimskog kluba najpre je demantovao da je bilo sukoba, kako fizičkog tako i sukoba mišljenja, međutim vesti koje danas stižu iz Italije govore da se nešto ipak desilo.

– Nikada nećete osvojiti titulu. Već 10 godina izgledate kao budale i školarci, grmeo je Spaleti posle utakmice tvrdi Gazeta delo Sport.

SRAMOTNO PONAŠANJE NEJMARA: Brazilac podmuklo udario igrača Valensije (VIDEO)

Na njegovu grdnju odgovorio je kapiten tima Frančesko Toti, nakon čega je usledila nova salva uvreda.

– Ti da ćutiš. Nisi ti taj koji bi trebalo da govori. Ideš od sobe do sobe i igraš karte do dva sata posle ponoći, odgovorio je Spaleti.

Iz uprave kluba tvrde da nije bilo toliko dramatično odnnosno da se radilo o uobičajenoj raspravi u svlačionici, ali će uprkos tome Spaleti morati na brifing sa direktorima kluba Valterom sabatinijem i Maurom Brindizijem.

‘SRPSKI LACIO’: ‘Zlatni orlić’ uči saigrače narodnjake (VIDEO)

Kada je u pitanju Toti sve je izvesnije da će on na kraju sezone da napusti klub u kom je ponikao i za koji je igrao sve ove godine, a kao nova destinacija spominju se SAD ili Ujedinjeni Arapski Emirati.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter