3
Domaći fudbal

FOTO: HOTSPORT

KO GOVORI ISTINU? Portugalci u klin, Partizan u ploču; Gde je nestalo milion i po evra?

Objavljeno: 18.04.16 u 10:46

Dilema oko visine transfera mladih srpskih reprezentativaca Ivana Šaponjića i Luke Jovića iz Partizana odnosno Crvene zvezde u portugalsku Benfiku po svemu sudeći neće biti razrešena dok se ne umešaju sudski organi.

Naime, portugalski list Rekord u nedelju je izašao sa pričom da cifre koje su se spominjale u javnosti nisu tačne odnosno da je Benfika platila više nego što se u medijima spominjalo.

Konkretno FK Partizan je saopštio da je Ivana Šaponjića prodao za milion i po evra, dok navedeni list tvrdi da se radi o dvostruko većoj sumi novca. Dakle negde se gudi milion i po evra.

ŠOKANTAN PODATAK: Neverovatna cena Luke Jovića i Ivana Šaponjića!

Sportski direktor crno-belih Ivica Iliev tvrdi da to nema veze sa još uvek aktuelnim srpskim šampionom.

– To je više pitanje za ljude tamo šta su prijavili. Nama je stigla ponuda od 1.500.000 koja je prošla kroz Upravni odbor i kasnije parafirana. Ko je tamo i šta radio nije pitanje za nas i ne pogađa me, jer znam šta je Partizan potpisao, rekao je Iliev u izjavi za Večernje novosti.

CRNO-BELI SVET: Ivan Šaponjić poboljšao učinak Grobara u Evropi (VIDEO)

0
0

3 Komentara

  1. Pogledajte paralelne knjige,koje taj klub vodi a o cemu je pricala njihova sluzbenica koja je dobila nedavno otkaz.Najveci prevaranti i kriminalci sede u upravi i vode taj klub,od njegovog postojanja do danas.Ubedljivo najkvarniji klub na ovim prostorima,bez ozbiljnije konkurencije.

    0
    0
    Odgovori
  2. Evo ovako. Ja mislim da iza svega stoji drzava. Bas onako kako je onomad Dulo rekao, naravno pre nego sto je dobio nogobulj. Sile zemaljske i nebeske urotile su se da sruse mocno franjino cedo. Vucic, Covic,Terzic, Vesic, CIA, BIA; KGB, arapi,indijanci, masoni i marsovci, gnomi i patuljci, pingvini sa madagaskara i deda Dobrivoja iz Labukovo. Upravo tako i tim redom, a naravno iza svega Crvena Zvezda. Ovde niko jedan dinar nije ukrao, to sve montiraju zvezdasi, pod maskom da se vidi gde su pare oni destabilizuju klub. A sad ozbiljno. Gasi to zlo.

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter