1
Evroliga

FOTO: STARSPORT

EL, PLEJ-OF: Zvezda za nastavak serije, CSKA za fajnal-for (20.45)

Objavljeno: 18.04.16 u 09:18

Treći meč četvrtfinalne serije plej-ofa Evrolige između Crvene zvezde i moskovskog CSKA na programu je večeras od 20.45, a biće odigran u Kombank areni pred više od 20 hiljada gledalaca.

Bila je Crvena zvezda na korak od brejka u Moskvi, pre svega u drugom meču kada je imala napad za pobedu, ali na nesreću Stefan Jović nije uspeo da realizuje tu akciju. Niko plejmejkeru crveno-belih to nije zamerio, naprotiv navijjači su ga uz ovacije dočekali na beogradskom aerodromu Nikola Tesla po povratku iz Rusije.

Tim kluba sa Malog Kalemegdana se nada da bi mogao da produži ovu seriju i ne samo to već da će se uz dva beogradska trijumfa vratiti u Moskvu da nadoknade propušteno iz prva dva duela.

– Čeka nas treći meč protiv CSKA, odigrali smo dva duela u Moskvi u tri dana, nakon toga došli u Beograd da se odmorimo i pripremimo za sledeći duel protiv, još jednom ponavljam jednog od favorita za osvajanje titule prvaka Evrope. Imaju puno razloga da razmišljaju da će moći da dođu do tog trofeja. Mi smo u oba meča u Moskvi pokazali da možemo biti konkurentni, rekao je uoči današnjeg dvoboja trener Crvene zvezde Dejan Radonjić.

RADONJIĆ VERUJE: Pokazali smo da možemo, Gudurić se vraća, ali…

„Armejci“ znaju šta ih večeras očekuje u Beogradu, ali tvrde da se ne plaše uzavrele atmosfere.

– CSKA zna kako da igra u takvim situacijama. Prošle godine smo igrali proti Panatinaikosa za F4, gde je takođe vatrena atmosfera… Isto protiv Olimpijakosa, u Barseloni ili Madridu. Gusta atmosfera je dobra za košarku, poručio je Dimitris Itudis.

CSKA U BEOGRADU: Ne plašimo se 20 hiljada Delija!

Kada je u pitanju kadrovska situacija Crvena zvezda će za naredne duele biti jača pošto se u tim vratio Marko Gudurić, delić koji je nedostajao za pobednički crveno-beli mozaik u Moskvi.

Meč u Beogradu je jedini koji je na programu danas pošto su preostale treće utakmice četvrtfinalnih duela planirane za utorak, 19. april.

0
0

1 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter