11
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

ZBOG NJIH O DERBIJU BRUJI CEO SVET: Zvezdini navijači tema broj dva u Americi! (FOTO)

Objavljeno: 17.04.16 u 11:32

Navijači Crvene zvezde ispred Pape, princa Vilijama i princeze Kejt!

Portal „NBC njuz“ izbacuje svakodnevno galeriju top 10 slika koje su obeležile prethodni dan.

Ovog puta, odmah iza predsedničkog kandidata Donalda Trampa, našli su se navijači Crvene zvezde!

NIMALO NAIVNO: Sukob Saše Ilića i Luisa Ibanjeza (VIDEO)

(FOTO: NBC Screenshot)
(FOTO: NBC Screenshot)

Delije su iza sebe ostavile papu Franju, te princa Vilijama i princezu Kejt. Ono što je iznenađujuće jeste nedostatak spominjanja bilo kakvog vida nasilja na tribinama.

TUŽNO: Ovako su stranci videli 151. večiti derbi (VIDEO) (FOTO)

0
0

11 Komentara

  1. Pise i to da se sve veci broj amera u delirijumu bode viljuskama svuda po telu na samo pominjanje „zvezda“na NBC vestima.Poludeli su za tv Pink, farmu prate non stop. Dnevno se proda oko 10 miliona primerka Informera na “ amerikanskom“. Slave Vučka i barijevsku rasu…

    0
    0
    Odgovori
  2. Samo bez vredjanja. I Zvezdini i Partizanovi navijaci su fenomenalni ali samo u Euro kupivima,da je tako i u domacim sampionatima blago bih nama bilo.

    0
    0
    Odgovori
  3. Navijaci malog partizana su se toliko srozali da su se poceli radovati i neresenim rezultatima protiv nas…HM..zanimljivo je koliko dominiramo kad protivnici slave i bod..ahahah Vi bi ste pre bili konkurencija u vasoj maticnoj drzavi Hrvatskoj nego u nasoj lepoj Srbiji,gde ste ocigledno uvek bili manjina…Vidjeno i na stadionu kolika vas je saka jada..haha

    0
    0
    Odgovori
  4. ..I papa njofra, a posebno princ i princeza su MERILO ZA NARIKACE S’ MRAKaneee .!. XXAAXXAA .!. SAMO Elton Dzon „fali“ i VODJA SA SEVERA PEDJA AZDEJKOVIC ZA KOMPLETAN „UGODJAJ“ PUTNJICAVIH .!. XXAAXXAA .!.

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter