7
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

PUKLA BRUKA: Da li je to košarkaš Partizana oduševljen Delijama i navija za Zvezdu?! (VIDEO)

Objavljeno: 17.04.16 u 17:20

Internet zajednica je ostala šokirana posle poteza košarkaša crno-belih.

Košarkaš Partizana Džamar Vilson ove sezone zadobio je srca mnogih navijača crno-belih svojim srčanim nastupima za taj klub, ali i rekordom po broju poena koji je oborio u poslednjem meču ABA j.t.d. lige protiv Olimpije.

MEGA BOLJA OD PARTIZANA: Humanost pre svega!

Međutim, jučerašnji derbi doneo je njegovu ‘provalu’ od koje će se teško oprati. Na svom instagram profilu Vilson je okačio snimak navijača Crvene zvezde kako bodre svoj tim.

Screenshot_2

Međutim, vrlo brzo je usled brojnih komentara uklonio pomenuti video od kog je ostala samo ova slika i postavio snimak Grobara, što je naišlo na odobravanje njegovih pratilaca na ovoj društvenoj mreži.

 

A video posted by Jamar Wilson (@jaydubbs5) on

Uspeo je da se ‘opere’, ali šalu na stranu, Grobari će od Vilsona najviše očekivati kada bude počela Superliga Srbije.

0
0

7 Komentara

  1. Od vas su i dinosaurusi postali.Jesi to gledao „Bili smo prvaci sveta“????Upoznaj se sa cinjenicama ,bas vezano za taj „film“…da vidis svojim ocima kakonse istorija krivotvori

    0
    0
    Odgovori
    • Nije tajno, nego javno da navijamo za vas da se ugasite i raspadnete kao da nikada niste ni postojali. Kao sto i ne postojite kao CZ, nego klub iz Železnika nastao raznim mutacijama.

      0
      0
      Odgovori
    • U pravu si, a najvise potajno za zvezdu navijaju Vladimir Stojkovic, Dejan Tomasevic, Luka Bogdanovic, Milos Vujanic, Ceda Vitkovac, Milko Djurovski… i ima ih jos hvala bogu.

      0
      0
      Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter