9
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

OGLASIO SE POSLE PROSPAVANE NOĆI: Kahriman poslao važnu poruku Delijama (FOTO)

Objavljeno: 17.04.16 u 20:35

Damir Kahriman bio je tragičar 151. večitog derbija, a posle prospavane noći poslao je poruku svim Delijama.

On se oglasio preko Instagrama i zahvalio na podršci koju je dobio posle utakmice, kako od saigrača, tako i od navijača.

STIŽE PODRŠKA KAHRIMANU SA SVIH STRANA: Mamadu Mbođ je uz velikog prijatelja (FOTO)

– Ljudi, hvala vam na podršci. Mnogo mi znači – napisao je Kahriman.

 

POBEDNIK DANA: Golman Sasuola je uspeo nešto neverovatno, savladao je sam sebe! (VIDEO)

0
0

9 Komentara

  1. Da vas sve ostrascene malkice umirim…. Kahrimani su cincarskog porekla,pravoslavci. Ali to je zaista nebitno i Zvezdini navijaci uporno rade protiv Srbije pokusavajuci progon nekih klubova iz Srbije. Evo, ja vas proterujem u vasu rupu ,pa igrajte sami, ne morate nigde izlaziti, nigde gostovati, niko da vam dolazi, kad ste tako limitirana masa bez obraza. Vi ste ,a najzalosnije od svega je da se vas psrn klub nikad nije ogradio od vasih gadosti. Nije problem ime i prezime pojedinih igraca, problem je vas mentalni sklop i klupska podrska toboznjim navijacima koji to nisu.Veliko je npr pitanje koliko je od tih najgrlatijih srbendi ikad platilo ulaznicu a a produkuje socijalni haos i mrznju bez ikakvih osnova. O da, i vecina srpskih medija je dosta kriva za to jer neuvijeno ,ponekad i otvoreno afirmise takva ponasanja i takve skupine laznih domoljbivih idiota.
    Dole kreteni, idioti, krezube i nepismene nakaze inasilnici umotani u dresove naseg „najpopularnijeg“kluba. S pravom se kaze za vas da ste bruka Srbije,evo i poslednje kvalifikacije o derbiju u svetu to potvrdjuju, ne treba podsecati na vase Djenove, dronove, vi ste uvek tu za nove skandale.

    0
    0
    Odgovori
  2. Ha ha ha ti znaš koi je ime franjevskog porekla , nisi izašo iz svog sela seljačino i jel ste videli sliku što vam je PANTIĆ servirao zvana BRAĆA PO MATERI !!! A ovom debilu znači DAMIR K.(ime ne čini čoveka već dela) nema mesta u fk CAR LAZAR zbog imena- (on je osnoviač FKDP) KRCUN vam se prevrće u grobu on nije okrvarijo ruke (srbskom krvlju) do ramena „NEGO DO LAKATA “ SRBINE !!! Bitno vi da pevate“ OJ KOSOVO KOSOVO ZEMLJO MOJA VOLJENA “ , a vaš limeni osnivač ostavi SRBE u kontenjerima da žive , voline sa ispranim mozgom !!! Pitaj te gazdu šta bi sa mojim momkom Ulemekom ,Đinđom, braćom Simović ,ROTO-KOŠem …… e slepci !!! Pa kod vas nema fukcijonera da nije pod istragom , BURUKE ste za pravoslavjle !!!

    0
    0
    Odgovori
    • Cist Hrvat….kao sto rekoh! A da bi mogao da nekog nazivas seljacinom, moras prvo da izvadis praziluk….znas vec odakle!

      0
      0
      Odgovori
  3. Damire,samo nastavi ovako da branis,jedna greska u prvenstvu i ko zna koliko spasenih golova.Zasto niko ne spominje sto sudija nije smeo Ilicu da pokaze crveni karton u prvom poluvremenu.

    0
    0
    Odgovori
  4. Partizanovac ne seri jer nemas pojma ni odakle si šupalj, kahri je legenda i to što se desilo nimalo nas nije uzdrmalo

    0
    0
    Odgovori
  5. E ime šta si rekao pred derbi “ nisu sudije te koi žele nekog da oštete“ i jer vidiš šta ti se desilo , idi bre u crkvu i zapali sveću i naravno pomoli se i kaži mu da ćeš ubuduće biti objektivni “ LAŽ “ to je opasna navika , kao što je sve u SRBIJI . DERBI je bio katastrofa FK DP imoao je zrelije šanse , FKP bledo izdanje naspram prošlog gde smo bili mnogo bolji od gostiju da ne bi onog jadnika sa zadatkom bili bi 3 komada u mreži FK DP uzgred nemate ekipu za L.E a kamoli za L.Š ……. Ali FKP sledeće sezone mnogo mnogo bolja ekipa , u to sam siguran , tako ime nepokušavaj da LAŽIMA i udvaranjima kupiš navijače jer BOOOG sve gleda zapamti to !!!

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter