14
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

OGLASIO SE I EVERTON: I ima poruku za Delije!

Objavljeno: 17.04.16 u 15:44

Glavna zvezda 151. ‘večitog’ derbija svakako je strelac gola u 95. minutu, Everton Luiz, a dan posle utakmice dao je svoj komentar događaja iz finiša.

Bombom u 95. minutu sa 35 metara Everton Luiz je ‘slomio’ prste Damira Kahrimana i izjednačio na 1:1, a onda je i u razbesneo Delije proslavom ispred severne tribine, plesom i ljubljenjem grba Partizana, zbog čega je dobio svoj drugi žuti karton.

– Derbi je derbi i on se ne može porediti ni sa jednom utakmicom. Igrao sam mnoge i svima prilazim krajnje profesionalno, ali energija koja se oseti između ova dva kluba, navijača na tribinama i želje da se pobedi, nose vas čak i nakon zvuka pištaljke za kraj. Presrećan sam sto smo izjednačili u poslednjim sekundama. Adrenalin još uvek radi – izjavio je za sajt Partizana, Everton Luiz.

SVIMA IM JE UŠAO U GLAVU: Igrači Zvezde pričaju samo o jednom detalju

Prokomentarisao je momenat kada je uputio strahovit udarac u 95. minutu meča.

– U tom trenutku vas samo nosi želja da date gol. Iako je adrenalin radio, bio sam svestan da u svakom trenutku mogu čuti pištaljku. Bio sam siguran u sebe, znam da imam dobar šut. Istina, bilo je preko 30 metara, ali tada ne pravite tu vrstu kalkulacije. Želeo sam samo da izjednačimo i uspeli smo! – objasnio je Brazilac.

NEOBIČAN PRIZOR NA DERBIJU: Ono kad žandarm iza gola slavi pogodak svog tima (VIDEO)

Zatim je uputio poruku svima, a posebno najvatrenijim navijačima Crvene zvezde.

– Koristim ovu priliku da se svima izvinim, posebno navijačima sa severa zbog nesportskog gesta. Svi znamo šta je večiti derbi i koliko adrenalina nosi. Tokom čitavog meča je krv bila uzavrela, a to je dodatno podigao i moj južnjacki temperament. Sve je pucalo od energije sa obe strane terena, što ste mogli i sami videti. Nisam imao želju bilo koga da uvredim, jednostavno to  je bilo jače od mene i nisam razmišljao. Bio sam presrećan zbog gola i izjednačenja. Slušao sam o derbiju, ali ni sam nisam verovao dok ovo nisam doživeo. Čestitam i  igračima C. zvezde na fer i korektnoj igri. Još jednom se izvinjavam, jer nisam imao nameru da bilo koga uvredim.

TUŽNO: Ovako su stranci videli 151. večiti derbi (VIDEO) (FOTO)

Okreće se polufinalu Kupa Srbije i utakmici u Subotici protiv Spartaka u sredu od 16:30h.

– Sada je najvažnije da se odmorimo koliko je moguće. Već u utorak ekipa kreće za Suboticu. Dobro igramo, imamo šest uzastopnih pobeda i siguran sam ako ovako nastavimo, da možemo do finala. Umor je tu, ali sam siguran da će momci dati svoj maksimum!

0
0

14 Komentara

  1. Ranko, a gde je to pa Everton molio za milost? Gde to u textu vidis? Vidim da se izvinuo, hajde,hajde,lepo priznati ZNA TOMIC KAKO, a to vam pokazali i vosa i borac, nema se sta ko bojati,i sklanjati pred Zvezdom, najverovatnije narednih nekoliko derbija gubite,pa neka bude tako, pozdrav.

    0
    0
    Odgovori
  2. Hahaha….Luciano ti si inteligentan kao onaj grobar do koske…Te kvazi poruke Krcun,limenke,covke robija i crtanje .I. itd….To je nivo deteta od 10 god….Pa zar neko pametan i moze navijati za narikace iz ZG… ahahahaha…..

    0
    0
    Odgovori
  3. Jadni su cigani koji nemogu da pobede polovicni partizan bez veznog reda metuzalemom ilicem i bez napadaca i sad ko bi trebao da se raduje jadni su cigani kad ce sa ovim timom u evropu koji su igrali namestenu ligu jadno je sve sta se radi oko njih ali i ne zovu se cigani trazili su smenu uprave izbore i sta sad kad ce izbori cigani kad ce terzic dobiti cao od severa nista a rekao vodja pritajite se bacicemo paznju na grobare a kod cigana sve potaman hahahatako to rade udba i ozna krcunova boljsevicki kum sta da se radi a ime im dao enver hodza u prisustvu sa titom i krcunom.

    0
    0
    Odgovori
  4. Navijaci malog partizana su se toliko srozali da su se poceli radovati i neresenim rezultatima protiv nas…HM..zanimljivo je koliko dominiramo kad protivnici slave i bod..ahahah Vi bi ste pre bili konkurencija u vasoj maticnoj drzavi Hrvatskoj nego u nasoj lepoj Srbiji,gde ste ocigledno uvek bili manjina…Vidjeno i na stadionu kolika vas je saka jada..haha

    0
    0
    Odgovori
  5. Zvezda je zlo i nesreća naroda od 45 do danas.

    Čovek dobio žuti za radovanje?

    Gadjali ga, teli da ga tuku igrači, „navijači“ biju ljubitelje fudbala, napali upravu u loži??!

    Od Krcuna, Arkana do Bogdanova.

    Bizarno.

    Mediji stidite se.

    0
    0
    Odgovori
  6. PORUKA:AUF WIEDERSEHEN KLUBU KOME JE TRASIRAN PUT tj. LAZIRAN I NAMESTEN DO EU I KAIRATAAAA…KUPICE VAS GLAVNI FINANSIJER OVK -USKOROOOOOOOO

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter