4
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

JOVANOVIĆ NAKON DERBIJA: Nismo zaslužili pobedu…

Objavljeno: 17.04.16 u 11:19

Fudbaler Partizana smatra da je nerešen ishod i najpravedniji.

U izjavi nakon derbija, Marko Jovanović je istakao da nije ispoštovan dogovor iz svlačionice:

– Ovaj ishod je najpravedniji. Nismo igrali dobro, nismo ispoštovali dogovor. Bespotrebno nervozno smo počeli utakmicu, previše grešaka u jednostavnim stvarima. Nismo ličili na sebe, a ne znam zašto, rekao je Jovanović po završetku meča.



– Naše je da analiziramo susret i spremni dočekamo polufinale Kupa, zaključio je fudbaler Partizana.

PIROV REMI: Partizan dobio bod ali izgubio mnogo više

0
0

4 Komentara

  1. Hajde sta palamudite,sta pametujete. Kakav ste vi gol dali,lopta posle centarsuta menja pravac od naseg igraca I pada na noge vasim igracima,cista sreca. U proslom derbiju pobedili ste greskama sudija to I sami znate. Probusio ga decko sa 35 m I sta,nije mogao ukrotiti tako jaku loptu. Spustite se na zemlju malo na vreme,posle ce biti mnogo bolnije.

    0
    0
    Odgovori
  2. Koju pobedu?Prvih 20 min.niste ni centar presli,posle toga ste imali neke poluprilike ali ste daleko i od remija bili.Da vas Kahriman nije castio svojom greskom,vi gol ne bi ste dali do Uskrsa.Ovo je za vas premija bila,uzeti velikoj Zvezdi bod na njenom terenu.Zato slavite.

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter