1
Evropske lige

IMA DA GORI ‘OSTRVO’: Crveni karton Vardiju, nestvaran gol Kresvela i sudija zakuvali trku (VIDEO)

Objavljeno: 17.04.16 u 16:31

Mnogo će bure i povika na sudije biti posle remija Lestera protiv Vest Hema rezultatom 2:2 (1:0), jer je utisak da je arbitar direktno uticao na ishod ovog meča.

Sve utakmice Lestera ove sezeone su zanimljive, bez obzira da li ima golova ili nema, a danas ih je protiv Vest Hema bilo čak četiri. Goleadu je započeo Džejmi Vardi, krunisavši sjajni kontru i dodavanje Kantea, levom nogom doveo je Lester u vođstvo.

Lester je kontrolisao meč sve do 56. minuta, kada se dogodio možda i ključan momenat na ovom susretu. Džejmi Vardi je bio u duelu sa defanzivcem gostiju, pao je, a sudija Džonatan Mos mu pokazao drugi žuti karton zbog simuliranja.

Od tog momenta Lester se povukao, a Vest Hem svoju inicijativu krunisao u 85. minutu golom Endija Kerola iz opravdano dosuđenog jedanaesterca.

Samo dva minuta kasnije ‘čekićari’ su poveli, a strelac je bio Aron Kresvel i to na kakav način. Lepši gol teško da ćemo videti ovog vikenda.

(Izvor: youtube / Sean Griffin22)

I onda kada su svi pomislili da će to biti konačan rezultat meča, a sudija pod ‘paljbom’ posle meča, Mos se potrudio da dodatno sipa sebi ‘benzina’ na glavu. Dosudio je krajnje sumnjiv jedanaesterac za ‘licice’, što je oberučke prihvatio Uljoa i doneo bod veliki kao kuća Lesteru.

U drugom meču igranom u isto vreme Liverpul je slavio protiv Burnemauta na gostovanju. Firmino i Staridž su u finišu prvog poluvremena doneli ključnu prednost, a počasni gol za domaćina postigao je King.

 [stextbox id=“hotsport_text_box“]

Premijer liga, 34. kolo

Rezultati:

Norič – Sanderlend 0:3 (0:1)
(Borini 41, Defo 53, Vatmor 91)

Mančester Junajted – Aston Vila 1:0 (1:0)
(Rašford 32)

Everton – Sautempton 1:1 (0:0)
(Mori 68 – Mane 76)

Njukasl – Svonsi 3:0 (1:0)
(Laskales 41, Sisoko 82, Taunsend 90)

Vest Bromvič Albion – Votford 0:1 (0:1)
(Votson 27)

Čelsi – Mančester Siti 0:3 (0:2)
(Aguero)

Nedelja, 17. april

Bornmut – Liverpul

Lester – Vest Hem (2:2 (1:0)
(Vardi 18, Uljoa 22 – Kerol 85, Kresvel 87)

17.00 Arsenal – Kristal Palas

Ponedeljak, 18. april
21.00 Stouk – Totenhem

[/stextbox]

Tablice vam donosi SofaScore – rezultati uživo

0
0

1 Komentara

  1. Ovaj je gori od nasis sudija,kod prekida ne svira cist penal za Lester a onda ovo dosudi. Strasno,ajmo lisice do titule

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter