0
Evropske lige

DERBI SE VRATIO U GLAZGOV: Rendžersi bolji nakon penala (VIDEO)

Objavljeno: 17.04.16 u 16:18

Derbi između Rendžersa i Seltika još jednom je opravdao očekivanja. Nakon uzbudljive penal serije domaći su prošli u finale.

Mirno je bilo na Hampden parku sve do 16. minuta kada je Milner doneo veliku radost navijačima Glazgova. Nakon loše reakcije Brauna lopta pada na nogu Mileru, a on donosi vođstvo uslovno rečeno domaćima. Drugo poluvreme donelo nam je izjednačenje, a kasnije i produžetke. Ukrajinac Svečenko iskoristio je sjajan korener da poravna rezultat, igrao se 50. minut.

Iako su nakon 16. minuta gubili sa 1:0, igrači Seltika uspeli su da u produžetku povedu, u 96. minutu strelac je bio Mkej. Nakon auta za Rendžers Mkej je primorao igrače protivničke ekipe na grešku. Šutirao je sa ivice šesnaesterca u gornji desni ugao i evrogolom doneo prednost Seltiku. Deset minuta trajala je radost zelenih, na asistenciju Tirnija, igrač koji je ušao sa klupe Rogić poravnao je rezultat, a polufinalni meč Kupa Škotske pobednika je dobio nakon penal serije.

Sa bele tačke za Rendžerse uspešni su bili Halidaj, Mkej, Valas, Zelalem i Lou, dok su neprecizni bili Tavernir i Klark.

Za Seltik sa druge strane golove su postigli: Molgru, Biton, Grifits, Lastig, neprecizni su bili: MekGregor, Braun i strelac drugog gola Rogić.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter