2
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

PODRŠKA OD SAIGRAČA: Kahriman objasnio šta je hteo da uradi (VIDEO)

Objavljeno: 16.04.16 u 21:45

Golman Crvene zvezde Damir Kahriman teško je podneo to što je u samoj završnici utakmice protiv Partizana napravio kiks koji je koštao Crvenu zvezdu pobede nad najvećim rivalom.

– Mislim da je bila dobra utakmica sa naše strane, i žao mi je što je nismo ranije otvorili golom. Mislim da bismo onda postigli još neki gol. Naša je igra je bila na visokom nivou. Sva ostala dešavanja znate, eto, to je fudbal, rekao je Kahriman, aludirajući na primljen gol Crvene zvezde, ali je potom i pojasnio:

MIHAJLOVIĆ RAZOČARAN: Kako da igram kad su mi devojka i majka u srcu nereda?!

– Ne mogu da kažem da je bio u pitanju pad koncentracije. Jednostavno, hteo sam da „oborim“ loptu jer je udarac bio jak, jer je lopta brzo prošla pored mnogo igrača. Želeo sam da je „oborim“, i u tome, nažalost, nisam uspeo. Šta da radim, žao mi je zbog te situacije, ali idemo dalje. Posle meča su mi svi igrači pružili veliku podršku, i mnogo im hvala na tome, mnogo mi znači, rekao je Zvezdin čuvar mreže.


(Izvor: Youtube/Football Score)

MATEMATIKA: Može li Zvezda do titule u Čačku ili mora da čeka do Velikog Četvrtka?

0
0

2 Komentara

  1. Kaho,Kaho, to ti je za pamcenje, da i unucima pricas ako budes u dubokoj starosti, sacuvaj snimak sa youtube za uspomenu. Neka budu jos takvih u naredoim derbijima,a naravno tebi iza ledja,vi Partizanu 0, a on vama po 2,3,4 kako kad,pozdravcic.

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter