1
Domaći fudbal

SRĐAN PLAVŠIĆ ZA HOTSPORT: Uz pomoć Delija na Marakani pada svako, pa i Partizan!

Objavljeno: 15.04.16 u 19:00

Krilni napadač Crvene zvezde, Srđan Plavšić veruje da će posle 151. večitog derbija saigrači i on proslaviti 28. titulu prvaka države.

intervju Da li Crvena zvezda može tri od tri u duelima sa Partizanom ove sezone?

– To bi bilo stvarno lepo i vreujem da će nam poći za rukom. Pobeda nad Partizanom bi bio pečat na jednu idealnu sezonu i kruna kojom bismo nagradili navijače i nas. Bio bi to pravi spektakl – rekao je Srđan Plavšić za HotSport.

NOVI ŠOU BOŽOVIĆA: Evo kako rakijom trener Crvene zvezde leči stres…

intervju Crvena zvezda ima veliku prednost nad Partizanom, čini se nedostižnu, da li se slažeš sa nama?

– Ako bismo pobedili u subotu falio bi nam još jedan bod da i zvanično budemo šampioni Srbije. Zato i želimo tri boda u derbiju, jer bi posle toga bila prava senzacija da ne osvojimo bodove. Želja nam je da što pre završimo prvenstvenu trku i tako omogućimo šefu da u završnici plej-ofa da šansu svim igračima i krenemo da se uigravamo za Evropu koja nas čela na leto.

FOTO: STARSPORT
FOTO: STARSPORT

intervju U čemu je prednost Crvene zvezde u odnosu na Partizan?

– Najveća u navijačima. Delije prave takvu atmosferu da mislim da na našem stadionu niko ne može da nas pobedi. Oni su nam vetar u leđa. Takođe, mi u derbi ulazimo rasterećeni, jer ni poraz ne bi bio smak sveta. Sa druge strane u suprotnom taboru su svesni da je titula izgubljena i verujem da su više kocnetrisani na revanš meč u Kupu koji ih čeka u sredu. To je naša prednost i verujem da ćemo je iskoristiti.

‘GROF’ PONOVO DOMINIRA: Moraću da zovem Klopa…

intervju Od koga preti najveća opasnost iz redova Partizana?

– Nema sumnje da su najopasniji na krilima gde igraju Mihajlović i Stevanović. Na prošlom derbiju su nam baš zadavali problema. Ipak, verujem da je šef sada svestan toga i da će gledati da ih što bolje markira. Naravno, na nama na terenu je da budemo kocentrisani i sprovedemo sve njegove zamisli. Ako im neutrališemo bokove, završili smo pola posla – zaključio je Plavšić.

0
0

1 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter