1
Evroliga

FOTO: STARSPORT

KINSI OTKRIO RAZLOGE PORAZA: Amerikanac veruje da će se ponovo igrati u Moskvi

Objavljeno: 15.04.16 u 12:05

Bek Crvene zvezde Tarens Kinsi posle drugog poraza srpskog šamppiona u duelu sa moskovskim CSKA objasnio je šta su po njegovom mišljenju glavni razlozi što ruski tim ima prednost od 2:0.

– Morali smo da pobedimo večeras. Znali smo koliko je ovaj meč bio važan. Nije nam lako da se vratimo kući sa dva poraza. Mislim da je naš problem bio u odbrani i koncentraciji. CSKA je igrao dobro, ali ni mi nismo bili ništa lošiji, rekao je Kinsi posle utakmice.

MAGIČNI MOMENTI: Luka Mitrović, Kvinsi Miler, Bogdan Bogdanović…

Najavio je Amerikanac i utakmice u Beogradu, pošto veruje da će serija biti vraćena u prestonicu Rusije odnosno da će pobednika da odluči „majstorica“.

– Meč u Beogradu će bitka koju imamo nameru da dobijemo. Neće nam biti lako, ali moramo da odigramo kao večeras kako bi imali šansu da se vratimo u Moskvu na peti meč. Ne mogu da dočekam da se vratimo ovde i da pobedimo, poručio je optimistični košarkaš.

SRBIN PRE CRNOGORCA: Zvezda ne mora da brine, Radonjić ne ide u selektore

0
0

1 Komentara

  1. Ne lupetaj jado… Vi gubite sledeci mec i sa 3-0 je sikter kafa za vas… A ti bolje da se nisi brukao sto si otisao u ciganski klub… Zato tako i prolazis.

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter