0
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

ČUKIN JUNAK PAVLOVIĆ: U poslednje vreme sve mi polazi za nogom

Objavljeno: 15.04.16 u 22:53

Andrija Pavlović bio je strelac tri gola na današnjem meču protiv Borca iz Čačka, što je njegov peti gol u poslednje dve utakmice.

Čukarički je trijmfom nad Borcem pretekao Partizan na tabeli Superlige Srbije, a dobio je odličnog Andriju Pavlovića, gorostasnog napadača koji je konačno počeo da igra u skladu sa očekivanjima.

– Prvo bih istakao da je važnost ove večerašnje utakmice bila za nas ogromna. U plej-ofu morate maksimalno da koristite prednost domaćeg terena, uz to Borac je jedan od naših direktnih konkurenata za plasman u Evropu. Tako da su ovi bodovi višestruko vredni. A moji golovi? Naravno da sam presrećan. U poslednje vreme mi nekako sve polazi za rukom i nogom. Ovo je moj drugi het – trik u sezoni, peti gol u poslednje dve utakmice, ekipa osvaja bodove, u vrhu smo tabele i super se osećam. Sve je na svom mestu.

GOLMANE, ŠTA URADI: Bajić častio napadača Čukaričkog (VIDEO)

– Nadam se da će ovako da bude do kraja sezone. Inače, večeras uopšte nisam ni video da sam postigao prvi gol. Šutnuo sam loptu, mislio sam da će golman sigurno odbraniti. Okrenuo sam se da nešto kažem saigraču kad sam video Bojića koji trči ka meni i raduje se. Bilo je pomalo komično. U svakom slučaju, novi bodovi su tu, i idemo dalje – objasnio je Pavlović.

Njegov trener Milan Lešnjak zadovoljan je njegovim zalaganjem u poslednje vreme i odličnu formu pripisuje dobrom radom Pavlovića i igranjem za ceo tim.

– Teška utakmica, borbena. Bodovi su od kapitalne važnosti u plej ofu, svaki je bitan, a koliko su tri važna i da ne pričamo. Otvorili smo meč golom koji nije ni ličio da može da bude gol. Individualna greška golmana gostujuće ekipe i mislim da nam je to dosta pomoglo u daljem razvoju utakmice. Posle 2:0, primili smo gol iz prekida na koje gledam kao na disciplinu u igri. Nismo odreagovali na najbolji način.

SLS (PLEJ-OF): Borac ‘častio’ Čukarički, het-trik Pavlovića (VIDEO)

– U drugom poluvremenu pokušali smo da se stabilizujemo i da hladne glave izađemo na teren kako bismo odigrali kao u dobrom delu prvog poluvremena. Malo me brinu kartoni koje smo dobili. Imaćemo u narednih nekoliko utakmica mnogo igrača sa kartonima, ali opet dovoljno je kvalitetnih igrača u klubu kako bismo i taj problem rešili. Biće rotacija na koje smo doduše primorani. Mislim da su moji momci više hteli tri boda i kad se podvuče linija -zasluženo smo pobedili – istakao je Milan Lešnjak.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter