2
Evrokupovi

NEREŠENO: Gvardiola stigao Fergusona i Anćelotija

Objavljeno: 14.04.16 u 09:11

Đozep Gvardiola je još uvek među stručnjacima srednjeg doba, a već sada je u određenim segmentima dostigao legende trenerskog posla u evropskom fudbalu – Aleksa Fergusona i Karla Anćelotija.

Naime, minhenski Bajern je jedan od četiri polufinalste Lige šampiona, a španski stručnjak je sedmi put uspeo da uvede tim koji vodi do tog stadijuma takmičenja.

Do sada je to od ruke polazilo ser Aleksu Fergusonu koji je taj uspeh ostvario sa Mančester Junajtedom, kao i Karlu Anćelotiju koji je vodio Milan, Juventus i madridski Real.

SVAKODNEVNO PRATI DEŠAVANJA: Oglasio se Lotar Mateus po pitanju povratka u Partizan

Gvardiola je Bajern preuzeo 2013. godine i svake sezone je dolazio sa Bavarcima do polufinala Luige šampiona, dok je pre toga četiri puta uveo Barselonu u završnicu elitnog evropskog takmičenja. Zanimljivo je da samo u sezoni 2012/13 nije bilo Gvardiole u polufianlu Lige šampiona, a razlog tome je što te godine nije vodio nijedan tim.

LŠ, ČETVRTFINALE: Benfika zapretila, ali je Bajern surovo odgovorio i prošao u polufinale (VIDEO)

0
0

2 Komentara

  1. znamo mi ko je Ferguson a ko Anceloti ali jednostavno se treba nekad naci na pravom mestu i u pravo vreme

    0
    0
    Odgovori
  2. Ne moze se porediti sa Fergusonom zato sto covek nikad nije stvorio ni jednog igraca, kad je preuzeo prvi put barselonu imao je rajkardovog mesija, cavija i injestu, i 200 miliona za Ibru,davida vilju i anrija bas mu svaka cas sto je stizao do lige sampiona, po meni ovaj covek je samo obican trosadzija koji dobija sansu i koristi je tako sto potrosi 300 miliona na jednog igraca.. Alex Ferguson i Anceloti su institucija..

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter