0
Evroliga

FOTO: STARSPORT

EL, ČETVRTFINALE: Zvezda je pokazala da može protiv CSKA, danas ima novu šansu (19.00)

Objavljeno: 14.04.16 u 10:19

Drugi meč četvrtfinala plej-ofa Evrolige između moskovskog CSKA i Crvene zvezde na programu je danas od 19.00 sati, a biće odigran na istom mestu odnosno u Megasport Areni.

Košarkaši Crvene zvezde pokazali su u prvoj utakmici da čak ni tim koji mnogi vide na evropskom tronu nije bauk odnosno da mogu ravnopravno da se bore sa njim, ali samo kada u igri nema Miloša Teodosića.

Jasno je da je ključ i večerašnjeg meča u rukama kapitena reprezentacije Srbije koji kada igra kako zna malo koja odbrana može da ga zaustavi.

RADONJIĆ U PROBLEMU: Jedan od nosilaca igre pod znakom pitanja za drugi meč u Moskvi

Takođe, gotovo svi igrači crveno-belih su isticali posle prve utakmice da bi morali da smanje broj grešaka posle kojih su „armejci“ dolazili do lakih poena svaki put kada bi oni uhvatili priključak.

Treći uslov za pozitivan rezultat Crvene zvezde je da nešto bolji učinak u napadu ima Maik Cirbes koji je u prvom meču bio prilično udaljen od koša odnosno centri CSKA mu praktično nisu dozvoljavali ni da primi loptu pa je postigao samo dva poena iz igre i još četiri sa linije slobodnih bacanja.

ARENA ČEKA CSKA: Cene karata ‘mame’ Delije da obore rekord

Ono što je izvesno da ćemo bez obzira na rezultat večerašnjeg meča ova dva rivala da gledamo i u ponedljak, ali u Kombank areni u Ebogradu gde će biti odigran i četvrti meč ukoliko za to bude potrebe.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter