0
Evroliga

FOTO: STARSPORT

EL, TOP 8: Lokomotiva posle preokreta do vođstva u četvrtfinalnoj seriji

Objavljeno: 13.04.16 u 20:47

Košarkaši Lokomotive savladali su Barselonu u prvom meču četvrtfinalne serije plej-ofa Evrolige rezultatom 66:61.

Utakmica u Podmoskovlju bila je dosta tvrda i na mali broj koševa, što konačan rezultat i pokazuje. Od starta su odbrane oba tima bile dominantije u odnosu na napade, a nešto bolji u tom segmentu bili su gosti iz Katalonije.

Barselona je posle prvih 10 minuta imala malu prednost od dva poena, dok je na poluvremenu bilo plus šest u korist tima Ćavija Paskvala.

Međutim, domaći su u trećoj četvrtini uspeli da prepolove zaostatak, a onda u odličnoj poslednjoj deonici i dođu do preokreta nošeni Entonijem Rendolfom.

Ruski tim je španskom dozvolio svega osam postignutih poena čime su obezbedili da, i pored ne toliko dobrog napada, dođu do preokreta i vođstva u pobedama od 1:0.

U pobedničkom taboru Entoni Rendolf ubacio je 17 koševa, a pratio ga je Malkolm Dilejni sa 11 poena. Kod gostiju Pau Ribas i Džastin Doelman postigli su po 13, a Aleks Abrinjes 10 poena.

Inače pobednik ovog meča će se na fajnal foru u Berlinu sastati sa boljim iz duela CSKA Moskva-Crvena zvezda

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter