4
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

BEOGRAD SLEDEĆA STANICA: Zvezdino kapitalno pojačanje za korak bliže

Objavljeno: 13.04.16 u 00:01

Crveno-beli na dobrom putu da u narednu sezonu uđu uz rešen problem u zadnjoj liniji.

Poznato je već da Migel Vitor, štoper PAOK-a, predstavlja metu Crvene zvezde za poziciju štopera.

Prema pisanju grčkog portala „Novasport“, Portugalac je korak bliži dolasku na Marakanu, jer je čelnicima kluba rekao da ne namerava da produži ugovor koji ističe na kraju ove sezone.



Kako je reč o veoma pouzdanom fudbaleru, za očekivati je da privuče pažnju i platežno moćnijih timova, ali veliki adut Crvenoj zvezdi trebalo bi da predstavlja prilika da zaigra u kvalifikacijama za Ligu šampiona, i tako ponovo sebi otvori mogućnost povratka na tržište zapadne Evrope.

Bivši fudbaler Benfike i Lestera ima 26 godina, za mladu ekipu Portugalije odigrao je 16 mečeva uz jedan gol.

ZA NJIH NIJE POTREBNO OBEŠTEĆENJE: Pet fudbalera koji će na leto ostati bez ugovora

0
0

4 Komentara

  1. kao navijač zvezde apelujem na razum uprave zvezde ako ga uopšte imate okanite se više dovođenja stranih igrača u zvezdu i okrenite se domaćim klubovima i pružite šansu domaćim talentovanim igračima jer preterano dovođenje stranih igrača nanosi štetu nesagledivih posledica zvezdi uzmite se više u pamet i okrenite se domaćim igračima

    0
    0
    Odgovori
  2. Kada vidite tko odlučuje o struci , odnosno o selektoru reprezentacije, nije ni čudno što je reprezentativni fudbal tamo gdje je. Sa ovim ljudima fudbal u Srbiji će i dalje rapidno propadati, a definitivno uništiti reprezentaciju.

    0
    0
    Odgovori
  3. Kada vidiš tko odlučuje o selektoru, nije ni čudno što se srbski reprezentativni fudbal nalazi tamo gdje jeste. Sa ovim ljudima srbski fudmal će još više propadati.

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter