10
AdmiralBet ABA Liga

FOTO: STARSPORT

ZVEZDA ZAHTEVA: Potpisivanje ugovora sa Evroligom što pre, izborili smo se za bolje uslove

Objavljeno: 12.04.16 u 18:12

Saopštenje KK Crvena zvezda Telekom povodom predloga ugovora Evrolige, o učešću klubova iz Srbije i regiona u takmičenjima u organizaciji EL.

– Shodno odlukama sa Skupštine ABA lige jtd održane u Zagrebu 20.marta 2016.godine, na kome su klubovi učesnici regionalnog takmičenja glasanjem 11-1, izglasali poverenje konceptu i takmičenjima u organizaciji Evrolige, KK Crvena zvezda Telekom zahteva da se ugovor sa Evroligom, potpiše što pre.

MAKABI UZVRAĆA UDARAC: Pored Milera i Cirbesa i treći Zvezdaš na meti ‘ponosa Izraela

KK Crvena zvezda Telekom zalagao se svim svojim resursima, u ono što je verovao da je najbolji interes srpske košarke, ali i košarke u regionu,a to je da ABA liga dobije ugovor sa EL, koji garantuje klubovima u regionu četiri mesta (1+3) u takmičenjima u organizaciji Evrolige, i to na četiri sezone.

Taj ugovor od prvobitnog predloga i ideje, po kojoj bi trajao jednu sezonu, u finalnoj verziji, sada sadrži predlog, po kome bi klubovima ABA lige bila garantovana četiri mesta (jedno u Evroligi sa 16 klubova, i tri u Evrokupu sa 24 kluba) za četiri sezone, počev od takmičarske 2016-2017.

SA ŠTITOM ILI NA NJEMU: Pobedite ili ‘poginite’ slavno (VIDEO)

KK Crvena zvezda Telekom smatra da je predlog ugovora Evrolige, u najboljem interesu košarke u Srbiji i regionu.

0
0

10 Komentara

  1. Ha,ha,ha sa ovim frustriranim glodarima uvek komedija.Alo bre decko pa mi kada smo osvajali 10 titula za redom vi niste imali ni obruce.Toliko o tradiciji a Partizanu svaka cast na uspesima,izuzetno postujem sve postignuto na domacoj i evro sceni a ove ostrascene navijace na smetliste istorije.

    0
    0
    Odgovori
  2. Ти си млади човече,БУДАЛА.Хајде мало изађи на улицу,јури рибе,боље ћеш се осећати,уместо што седиш за компом и мрзиш,ни сам не знаш шта,али мрзиш.Вокабулар ти је на нивоу осмогодишњег детета.Хајде сине изађи мало да се упознамо,попијемо нешто.

    0
    0
    Odgovori
    • U pravu si počinje evropska Fmp_u koji se sad zove Zvezda Telekom,ali niko nemoze da zabrani kako će da se zove.

      0
      0
      Odgovori
  3. Kojim TO „svojim resursima“ kkczfmpmutantideavoliduvaga GARANTUJE, kada nista svoje nema, ORIGINALNI GRB, PECAT, IME, PECAT, KOSEVE, ADRESU I SEDISTE SU PRODALI FABRIKANTU SPINA, LAZI, PREVARE I OBMANE..????!!!! Dosta vise fabrikovanja zla iz kuhinje mrznje, kompleksa i podele, a sve U IME SRPSKE KOSARKE !!! A SVI ODLICNO ZNAMO KO JE SINONIM ZA SRPSKU KOSARKU, TO JE Partizan-Mit ili cudo-jedini ponos i najveci brend Srbije !!!

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter