0
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

MATIJAŠEVIĆ: Protiv Borca ključna utakmica u sezoni

Objavljeno: 12.04.16 u 12:28

Sportski direktor Čukaričkog Vladimir Matijašević istakao je prvi meč plej-ofa Superlige kao ključan za tim sa Banovog brda.

Čukarički je i ove sezone disao za vrat ‘večitim’ rivalima i na kraju regularnog dela sezone zauzeo treće mesto, sa samo jednim bodom manje od Partizana. To je svakako zadovoljilo rukovodstvo Brđana.

– Zadovoljan sam. Ekipa u poslednje vreme igra dobro, ima stabilnost i fokus ka ostvarenju naših ambicija. Ali pred nama je sedam utakmica od kojih svaka ima veliku važnost u borbi za plasman u Evropu. Gledajući raspored i eventualne kalkulacije, prvi meč u petak protiv Borca možda će biti i ključan za to što mi želimo na kraju sezone. U svakom slučaju dobro je što je promenjen sistem takmičenja. Osim borbe za titulu koja je odavno rešena, biće vrlo zanimljivo i u plej ofu i u plej autu. Maltene nikome nije svejedno i to je jedna od novosti u srpskom fudbalu – rekao je na početku razgovora za klupski sajt sportski direktor Čukaričkog Vladimir Matijašević.

Čukarički je i ove sezone pokazao dobar rad kluba i afirmaciju mladih igrača, iako je promenio čak tri trenera.

– Vladan Milojević je počeo, nastavio je Zoran Popović, sada je tu Milan Lešnjak i sva trojica su na određen način doprinela da se klub nalazi tu gde je trenutno. Imamo četiri pobede u nizu, od kojih smo tri ostvarili u gostima i to je nešto zbog čega se oseća zadovoljstvo. Čukarički želi da postane klub u kojem će neke stvari biti konstantne, to su dobri rezulati, sigurnost i stabilnost, poverenje i razvoj igrača. Tu dolazimo do toga da su u poslednje vreme šansu dobili mladi momci. Pre svih Erhan Mašović, zatim su tu Stefan Šapić i Zehrudin Mehmedović. Ima još onih koji su vrlo blizu prvom timu, Sava Radić, Nemanja Milojević…

Matijašević je poručio da ima interesovanja za igrače Čukaričkog, što je veoma važno za renome kluba.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter