5
The Best Of

FOTO: Dailymotion/Printscreen

DOMAĆI ZADATAK: Da li je ovo najbolja navijačka koregrafija na svetu? (VIDEO)

Objavljeno: 12.04.16 u 14:15

Da li bi Delije i Grobari mogli da izvedu nešto ovako uskoro?

Društvene mreže širom sveta preplavio je snimak iz Južne Koreje na kome se vidi kako navijači jednog fudbalskog tima izvode koreografiju na tribinama. Snimak je star, ali je koreofrafija navijača neponovljiva i jedinstvena. Ali, to po svemu sudeći mogu samo navijači u Koreji. Uživajte…


Amazing — Fans in South Korea by MrBlackHoleMoon

(Izvor: Dailymotion/DoWnUnDer Video)

0
0

5 Komentara

  1. Sporta nema uspeli su.

    Ugasili najveće društvo sveta, iznutra, i sad onaj deo Srbije što je za Persiju i Tursku i ima ime konjanika imperije uživa u timu vlasnika i sponzora iz turske. Tim lošeg kvaliteta, od narodnih para za glasove već završenih izbora.

    Kad bi novinari smeli da objave koliko dnevno moraju da objave vesti o petokraci i konjanicima. Svaka redakcija po zadatku melje a nema se šta pročitati.
    O kome?

    Pitaš ljude od 40 god ko je bio Vladica Kovačević Poslovodja niko ne zna. Mediji…. Kapiten beba naj golgeter pored Puškaša i Macole… Vreme prvog uništenog tima Partizana 66. Zamislite Barsu neko rasformira… I to će biti kroz Premijer

    0
    0
    Odgovori
  2. Narikace crvenog i proteziranog klubica SIGURNO-HOCE, posto se u zemlji stvara klima poput one u „Koreji“ .!. XXAAXXAA .!.

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter