1
Ostali sportovi

FOTO: STARSPORT

VELIKA ČAST: Stadion dobio ime po Ivani Španović

Objavljeno: 11.04.16 u 23:52

Najbolja srpska atletičarka Ivana Španović dobila je veliko priznanje svog rodnog grada.

Naime, u budućnosti, kada se stadion u Zrenjaninu bude renovirao, nosiće ime po srpskoj rekorderki u skoku u dalj Ivani Španović. To je potvrdio i generalni sekretar AS Srbije, Slobodan Branković. Čak ni sama Ivana nije mogla da sakrije emocije kada je saznala za tu vest.

ČUDAN TERMIN: Određeno vreme odigravanja 151. večitog derbija?

NISU SAMO JAJA: Grobari za upravu spremili i g***ve motke (FOTOGALERIJA)

-Osamnaest godina života u mom rodnom Zrenjaninu, gradu sporta, zdravoj okolini, moje porodice, prijatelja i mog drugog oca Jani Hajdua, uticale su umnogome da danas budem ono što jesam. Konačno, dočekasmo da taj isti grad dobije atletski stadion! Nestvarno, zaista. Još nestvarnije je činjenica da će se zvati po meni. Moja sreća je neopisiva! Jedva čekam da se posle toliko godina opet takmičim na mestu gde sam napravila svoje prve atletske korake – napisala je Ivana Španović na Instagramu.

0
0

1 Komentara

  1. Divna vest i prava odluka! Konacno, sjajna ideja jer je Ivana to zaista zasluzila. To ce biti putokaz za buduce generacije asova naseg sporta.
    Samo, meni nije jasno da li se tu radi o bivsem fudbalskom stadionu Proletera ili o nekom drugom objektu. Ako je to Proleterov stadion, utoliko bolje jer kao multifunkcionalni sportski objekat moze da posluzi svim sportistima. Vreme je da Grad Zrenjanin konacno uredi ovaj objekat i pruzi podrsku atleticarima i fudbalskim klubovima jer je zaista velika steta da tako veliki regionalni centar bude izvan sportskih zbivanja u zemlji.
    Zrenjanin kao grad od 100 hiljada stanovnika zasluzuje stadion od 12-15 hiljada sedista , nesto poput Subotice,N. Pazara, Cacka….

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter