1
Ostali sportovi

UDOVIČIĆ POLOŽIO KAMEN TEMELJAC: Želimo da decentralizujemo sport

Objavljeno: 11.04.16 u 18:05

Ministar omladine i sporta Vanja Udovičič položio je danas kamen temeljac Nacionalnog vaterpolo trenažnog centra i označio početak izvodjenja prve faze radova.

– Današnji početak radova je za mene posebno emotivan trenutak, jer od kada sam počeo da se bavim vaterpolom slušao sam priče o izgradnji Nacionalnog trening centra. Čast mi je što danas, posle toliko godina, imam priliku da ozvaničim početak radova – izjavio je Udovičić.

On je istakao da je vlada Srbije za kupovinu bazena izdvojila 1,5 miliona evra, a da bi celokupni radovi trebalo da budu završeni do oktobra, gde će prva faza koštati oko 120 miliona dinara.

– Želja nam je da decentralizujemo sport, da gradimo nacionalne trening centre širom Srbije i da deca u svim gradovima imaju priliku, kako da gledaju vrhunske sportiste, tako i da krenu stopama jednog Andrije Prlainovića, Filipa Filipovića – rekao je Udovičić.

0
0

1 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter