0
Evroliga

POTCENJIVANJE – ŠANSA ZA ZVEZDU: Da li Rusi preteruju u svojoj nadmenosti? Prednjači predsednik CSKA

Objavljeno: 11.04.16 u 15:19

Prvi čovek ‘Armejaca’ dao je, reklo bi se, prepotentnu izjavu pred početak plej-of serije Evrolige između CSKA i Crvene zvezde.

Već nekoliko dana traje euforija među zvezdašima zbog istorijskog učešća u četvrtfinalu Evrolige, dok sa druge strane Rusima to predstavlja samo prolaznu stanicu, sudeći po izjavi za ‘Novosti’ prvog čoveka CSKA Andreja Vatutina. Njemu je, najbitnije, da se niko ne povredi, očigledno već gledajući ka fajnal-foru.

– Da smo za klasu bolji od Crvene zvezde, moramo da dokažemo na terenu u prva dva susreta u Moskvi. Neosporno je da smo favoriti u meču protiv mlade ali vrlo motivisane ekipe iz Beograda. Nama je važno ne samo da pobedimo u utorak, nego da se niko od igrača ne povredi, jer bi nam to napravilo velike probleme – izjavio je Vatutin.

ŠOK ZA ZVEZDU: U Moskvi bez jednog od ključnih igrača

Samopouzdanje gradi na činjenici da je CSKA bio prvi u nikad jačoj grupi TOP 16 faze.

– Uveren sam da je grupa u kojoj smo osvojili prvo mesto sigurno bila najjača u istoriji Evrolige. Do poslednjih susreta bila je neizvesna sudbina Reala i Barselone, a u grupi je bio i Olimpijakos i nikada jači Himki. Prisetimo se da je Real u tom sastavu lani osvojio Evroligu, a Olimpijakos je igrao u finalu – istakao je Vatutin.

POTVRDA: CSKA bez dvojice, možda i trojice prvotimaca napada Zvezdu

Ipak, pohvalio je navijače Crvene zvezde koji, kako je rekao, prave neverovatnu atmosferu.

– U pobedama Zvezde veliki je doprinos i njenih navijača. Atmosfera u „Kombank areni“ je neverovatna. U toj dvorani je postavljen rekord posete u Evroligi. Zbog svega toga moramo da se dobro pripremimo za Beograd – rekao je Vatutin.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter