3
Košarka

FOTO: STARSPORT

NIJE DOBRO PROŠAO: Tadija Dragićević žestoko kažnjen zbog udaranja sudije!

Objavljeno: 11.04.16 u 16:00

Nisu pomogla ni opravdanja i poricanja, Tadija Dragičević je dobio veliku kaznu zbog incidenta u utakmici protiv Jedinstva.

Bivši košarkaš Crvene zvezde suočio se sa ozbiljnom kaznom od strane Erste crnogorske lige zbog incidenta na meču četvrtfinala plej-ofa protiv Jedinstva. Tada je Dradićević nasrnuo na jednog od sudija Vladana Šundića i udario ga po licu.

Povela se velika polemika oko toga da li je zaista udario ili ‘naslonio’ ruke na njega’, kako je Dragićević posle izjavio, a sada mu je potvrđena kazna.

Dragićeviću je propisana suspenzija od strane Lige sa svih utakmica do kraja šampionata, a samim tim i do kraja aktuelne sezone.

Pored toga krilni igrač je zaradio i novčanu kaznu u iznosu od pet hiljada evra.

Dragićević je u Budućnosti bio jedan od nosilaca igre. Podsećamo, podgorički tim je posle prvog mesta u regularnom delu dozvolio iznenađenje u polufinalu ABA j.t.d. lige gde je poražen od Mega Leksa u dve utakmice.

0
0

3 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter