17
Evroliga

NEĆE DA POGAZI REČ: Teodosić dolazi u Zvezdu

Objavljeno: 11.04.16 u 11:21

Kapiten košarkaške reprezentacije Srbije i jedan od najboljih evropskih košarkaša Miloš Teodosić u utorak i četvrtak ugostiće sa svojim CSKA ekipu za koju navija Crvenu zvezdu.

Dva tima će se sastati u plej-ofu Evrolige, a pobednik ovog dvoboja će da izbori plasman na Fajnal-for koji će sredinom maja biti održan u Berlinu.

U opširnom intervjuu datom za Sport klub plejmejker CSKA između ostalog je pričao i o kvalitetima crveno-belih.

– Ja sam već pričao nekoliko puta ove sezona da Zvezda igra odličnu košarku i da će daleko dogurati, bio sam u pravu. Zvezda je tim i to odličan tim, u obe faze igre i zaista je teško nekoga izdvojiti. Uostalom, imali su situaciju da u svakom meču iskoči drugi igrač, to je dokaz njihovog timskog duha, objasnio je Teodosić.

POTVRDA: CSKA bez dvojice, možda i trojice prvotimaca napada Zvezdu

Novinar je podsetio Toedosića na njegovu izjavu da će zaigrati za Crvenu zvezdu, a pitanje je glasilo – Šta bi te više približilo crveno-belom dresu, poraz u čevrtfinalnoj seriji upravo od Zvezde ili konačno osvajanje Evrolige ove sezone?

– Ostajem pri toj izjavi i ovi mečevi ne mogu da utiču ovako ili onako na taj moj stav, rekao je Teo ne otkrivši precizno kada bi to moglo da se desi.

ŠOK ZA ZVEZDU: U Moskvi bez jednog od ključnih igrača

0
0

17 Komentara

  1. Teo zelim ti da osvojis ove godine evroligu sa CSKA, a sledece sezone u zvezdu na pohod ka osvajanju evrolige, kad bi zvezda zadrzala ove igrace sto sad ima i plus Teo, dosli bi sigurno do fajnal fora.

    0
    0
    Odgovori
    • Došli bi q**** da vam grobari iz Fenera nisu napravili prolaz. Imate pamćenje kao kokoške a obraz deblji od panja…

      0
      0
      Odgovori
        • A ti si ocigledno ometen u razvoju kao i vecina gejlija. Lopovi i vucibatine se gađaju jajima, mi imamo muda i to nudimo vama posto vi vase lopve i vucibatine kujete u zvezde, majmune debilni…

          0
          0
        • Ko je ometen u razvoju to se vidi po idolu svih grobara – miši tumbasu… prema tome TUMBASI TIŠINA!!!

          0
          0
      • Glupane jedan,kao prvo,u Feneru nisu samo grobari,nego igraju i dvojica Delija,Kalinic i Antic.Kao drugo,taj Fener nas je dobio 4 puta i nikako nam nije pomogao a kao trece,nije nam Fener ostvario 7 pobeda nego igraci Zvezde sa Radonjicem na celu.Izgleda da je tvoj mozak kao u kolibrija.

        0
        0
        Odgovori
        • Retardirana debilčino, ti si živi dokaz da telo može da živi bez mozga. Makedonac i Najki nisu videli parket, a sa 7 ogromnih pobeda bi ste mogli da se slikate da grobar Bogdan nije razvalio za vas prolaz, nezahvalna niža raso.

          0
          0
        • Nisu nama glodari iz Fenera učinili uslugu što su hteli… nego zato što su prethodno od vaših gradskih rivalau zg dobili po ušima pa gazde rekle Žeksu no no… još jedan poraz i otkaz…a za koga ti navijaš vidi ovde…
          https://sport.blic.rs/fudbal/partizan-i-igokea-jedan-klub/cn6tyv8
          posebno obrati pažnju na:
          “ Partizan i Igokea jedan klub “
          „ugovor o poslovnoj i sportskoj saradnji, kojim će se fuzionisati, iako će nastaviti takmičenja u svojim ligama“
          “ imaće zajednički Upravni odbor, prostorije, razmenjivaće igrače bez obeštećenja “
          “ Da naglasim, nas sada treba posmatrati kao jedan klub – rekao je Danilović. “
          I batali tu priču više…odeš na sajt Evro lige,nađeš Zvezdu i klikneš na „club info“ i vidiš da ova Zvezda ima 16 titula prvaka države…pa ako je ovo „neka druga Zvezda “ onda je dr Nebojša Čović genije…16 titula za tri godine…impresivno…
          PRESTANI DA LAŽEŠ SEBE!

          0
          0

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter