0
Evrokupovi

KRISTIJANO RONALDO: Potrebna nam je savršena noć protiv Volfzburga

Objavljeno: 11.04.16 u 23:32

Fudbaler Real Madrida Kristijano Ronaldo rekao je danas da će njegovoj ekipi biti potrebno da odigra savršenu utakmicu ako želi da izbaci Volfsburg i plasira se u polufinale Lige šampiona.

Fudbaleri Real Madrida igraju sutra od 20.45 na Sanjtago Bernabeu protiv Volfsburga, revanš utakmicu četvrtfinala Lige šampiona. Nemački tim, koji je prvi put u četvrtfinalu najelitnijeg evropskog takmičenja, je prošle srede pobedio sa 2:0. Real će šesti put uzastopno pokušati da se plasira u polufinale.

– To mora da bude savršena noć. Mi koji budemo na terenu, moramo da trčimo, da se borimo i igramo jako svih 90 minuta. Naravno, biće nam lakše ako budemo imali pomoć navijača. Nadam se da će to biti magična noć, veoma sam uzbudjen – rekao je Ronaldo.

HIT NA INTERNETU: Svi se šale na račun Ronalda u gaćama (FOTO)

Portugalski reprezentativac dodao je da njegova ekipa strpljivom igrom mora da dodje do golova, što ne bi trebalo da bude problem s obzirom na dobar učinak na Santjago Bernabeu.

Osvajač 10 titula evropskog prvaka je postigao najmanje dva gola u 12 od poslednjih 13 utakmica na svom stadionu, uz prosek od skoro pet golova po utakmici.

Medju ubedljivim pobedama su i ona nad Rajo Valjekanom od 10:2 i nad Seltom od 7:1, a u Ligi šampiona nad Malmeom od 8:0.

Trener Reala Zinedin Zidan rekao je da njegovi igrači moraju da budu strpljivi.

– Ovo je velika utakmica ali vam za nju treba hladna glava. Nećemo pobediti za 10 ili 15 minuta. Moramo da postignemo golove, ali za to imamo 90 minuta – rekao je bivši igrač Reala.

SMEH DO SUZA: Parodija na Ronaldovu proslavu golova (VIDEO)

Real ove sezone nije pobedio u samo tri utakmice na svom terenu, od Atletika (0:1), Malage (0:0) i Barselone (0:4).

– Ne zanima nas da li će 80.000 ljudi doći da navija za Real, mi smo došli da igramo fudbal. Znali smo da će nam biti potrebna dva sjajna dana da prodjemo dalje, a sada nam je potreban samo još jedan. Mislim da možemo nešto da uradimo – rekao je trener Volfsburga Diter Heking.

Real je u Ligi šampiona ove sezone pobedio u sve četiri utakmice na svom stadionu, iz gol razliku 15:0.

– Svi misle da će Real postići tri, četiri gola. Ali, ako ostanemo čvrsti možemo da im otežamo – rekao je odbrambeni fudbaler Volfsburga Naldo.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter