0
Fudbal

FOTO: STARSPORT

KOVAČEVIĆ: Tražimo svoju šansu u Lisabonu

Objavljeno: 11.04.16 u 12:33

Futsal reprezentacija Srbije otputovala je juču u Lisabon gde je u utorak, 12. aprila (19.30), očekuje revanš meča baraža za plasman na Svetsko prvenstvo u Kolumbiji (10. septembar – 1. oktobar 2016).

Izabranici selektora Ace Kovačevića imaće težak zadatak da nadoknade minus iz prvog susreta u Beogradu (1:2) kada smo propustili priliku da ostvarimo povoljniji rezultat.

– Stvorili smo u Beogradu veliki broj prilika, zaslužili verovatno bolji rezultat od ostvarenog, ali bez obzira na tu činjenicu tražimo svoju šansu u Lisabonu, ističe Aca Kovačević, čovek koji je sa futsal selekcijom Srbije postigao sjajne rezultate.

SRBI OSVAJAJU AUSTRALIJU: Nesuđeno pojačanje Partizana i ljubimac navijača Vojvodine blistao (VIDEO)

Na minulom Evropskom prvenstvu Perić, Simić, Kocić, Rajčević, Aksentijević i drugovi, slavili su u spektakularnom duelu protiv Rikardinja i društva koji su uzvratili „brejkom“ u baražu za plasman na Svetsko prvenstvo.

– Da li je moguće da ih iznenadimo? Zašto da ne!? Oni, istina, sada imaju prednost domaćeg terena, ali dobro se poznajemo. Pokazalo se u našim duelima da odlučuju nijanse, verujem da će i sada biti tako, rekao je Aca Kovačević.

Nije tajna, mnogo je važno dobro otvoriti meč, a ukoliko se one brojne propuštene prilike sada „vrate“ u Lisabonu, Srbija neće biti daleko od plasmana na Svetsko prvenstvo. Uglavnom, čuda se dešavaju, a Orlovi sanjaju jedno takvo sutra u Lisabonu.

BRAZILAC ILI SRBIN? Lijanko Vojnović ponovo promenio priču (FOTO)

Svetsko prvenstvo u Kolumbiji, na kome će učestvovati 24 selekcije, od kojih sedam iz Evrope, održava se od 10. septembra do 1. oktobra

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter