0
Evropske lige

BENITEZ IZRAČUNAO: Španac zna šta je potrebno Njukaslu za opstanak u Premijer ligi

Objavljeno: 11.04.16 u 10:40

Njukasl je trenutno na 19. mestu Premijer lige odnosno ima čak šest bodova manje od Noriča koji je na bezbednoj 17. poziciji, a do kraja prvenstva ostalo je još malo.

Tačnije „svrakama“ je ostalo da odigraju šest mečeva, jedan više od „kanarinaca“ koji doigrali sve utakmice koje su bile na rasporedu u 33 odigrana kola.

– Da bi ostali u Premijer ligi neophodno je da pobedimo u pet od preostalih šest utakmica. Moramo da zbijemo redove i pokažemo svoje najbolje lice na kraju sezone, rekao je Benitez za Skaj Sport.

NEUNIŠTIVI VAN GAL: I dalje možemo među četiri

Klub sa severa Engleske će u završnici sezone igrati četiri utakmice na svom terenu protiv Svonsija, Mančester Sitija, Kristal Palasa i Totenhema, a gostovaće Liverpulu i Aston Vili.

Pored već prežaljene Aston Vile traže se još dva putnika u Čempionšip, a pored Njukasla u najgoroj poziciji se nalazi Sanderlend koji je skupio 27 bodova.

MATEMATIKA: Lester teoretski u Ligi šampiona

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter