4
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

TOMIĆ: Trebalo bi da budemo dinamičniji, Stevanović će da bude spreman za derbi

Objavljeno: 10.04.16 u 18:16

Trener Partizana Ivan Tomić posle pobede njegovog tima u duelu protiv ekipe Mladosti iz Lučana pohvalio je svoje i igrače protivničkog tima zbog dobre igre.

– Odigrali smo dobru utakmicu, imali smo dobru kombinatoriku. Trebalo bi da budemo dinamičniji, ali to je teško protiv rivala koji igraju u nižoj zoni kao što je to radila Mladost. Pohvalio bih sve igrače i moje i protivničke ekipe za pruženu igru.

Na konstataciju reporterke da zbog remija u Čačku Crvena zvezda čak ni u slučaju pobede u večitom derbiju ne može da slavi titulu Tomić je rekao:

– Ne znam za rezultat iz Čačka, ali i da je bilo drugačije mi bi učinili sve da oni titulu ne slave na njihovom stadionu. Mi svakako želimo da se nadigravamo u toj utakmici i pokažemo koliko smo se podigli od prošlog duela.

SLS: Božinov dva, Ilić dva, Partizan spreman za derbi (VIDEO) (FOTO)

Usledilo je pitanje u vezi povrede Alena Stevanovića odnosno da li će on da bude spreman do sledećeg vikenda.

– Mislim da će Alen Stevanović da bude spreman za derbi, sve ukazuje da će da bude tako, optimista je Tomić.

NOVO REMEK DELO: Ilić skinuo paučinu sa gola Mladosti (VIDEO)

Sa druge strane Nenad Milovanović nje imao previše razloga za zadovoljstvo.

– Ne mogu da budem zadovoljan, izgubili smo 4:0. Čestitam Partizanu na pobedi. Mi smo u prvom poluvremenu pokušavali nešto, ali sve se završavalo na liniji 16 metara od gola Partizana koji je bio mnogo bolji i zasluženo je pobedio. Mi se okrećemo plej-autu i tu nas očekuje pravo iskušenje. Ljut sam zbog nediscipline u igri, igrači ne rade ono što vežbamo na treninzima i posledica toga su ovi rezultati u poslednjih nekoliko kola, rekao je Milovanović.

NISU SAMO JAJA: Grobari za upravu spremili i g***ve motke (FOTOGALERIJA)

0
0

4 Komentara

      • lako ti je biti svetac kad ti je Bog ujak. I prošli derbi ste trebali da izgubite, jasno ti je to jel da? Ako ti nije jasno, vidi šta je UEFA poslal kao mišljenje o derbiju. Pregazićemo vas kao plitak potok, obrisaćemo pod devojačkom crveno-belom krpom, odučićemo vas od fudbala… Samo gledaj, a mi ćemo da uživamo!

        0
        0
        Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter